Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Grote cryptocurrency conferentie uitgesteld in Japan wegens COVID-19

Grote cryptocurrency conferentie uitgesteld in Japan wegens COVID-19

De crisis rondom het coronavirus blijft zich voortzetten. Een grote beurs bedoeld voor professionals uit de cryptocurrency-industrie is om die reden uitgesteld.

Het evenement zou aanvankelijk plaatsvinden op 22 en 23 april, maar is nu verschoven naar 28 september van dit jaar. De organisatie van het evenement, TEAMZ Blockchain Summit, gaf aan dat ze de ontwikkelingen op internationaal niveau nauwlettend in de gaten hebben gehouden. Om die reden maken zij zich ook grote zorgen en hebben besloten de veiligheid van bezoekers en organisatie voorop te stellen.

Evenement blijft ongewijzigd

- Advertentie -

Het evenement blijft zoals het in de eerste instantie bedacht is en alles wordt letterlijk verplaatst naar 28 september, volgens een bericht van Coinspeakers.

Met meer dan 2.000 genodigden, waaronder experts uit de industrie, leerkrachten en crypto-liefhebbers is de Blockchain Summit een groot evenement.

Belangrijke sprekers, waaronder de voorzitter van Blockchain.com en Bitcoin-maximalist en vermogend investeerder Tim Draper staan op de lijst van sprekers tijdens het evenement.

Coronavirus zorgt wereldwijd voor afgelaste evenement

De Blockchain Week Summit in Parijs is ook uitgesteld tot 9 en 10 december. Het evenement zou eigenlijk plaatsvinden op 27 en 28 maart. De conferentie in San Diego is ook verplaatst, de datum hiervan is niet bekend maar zou ergens in het derde kwartaal moeten zijn.

Een groot evenement in Hong Kong (TOKEN2049) is ook uitgesteld, dit evenement zou eigenlijk halverwege maart plaatsvinden, maar is verschoven naar oktober dit jaar.

Wat een dump van de bitcoin (BTC) koers hebben we meegemaakt! Onze analist David krijgt op dit moment twee vragen:

  1. Gaan we dieper?
  2. Moet ik nu kopen?

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

Er is ook weer een korte update van onze analist Michiel! Wees alsjeblieft voorzichtig op dit moment. Alle markten blijven doorrazen naar beneden en het moment van knife catching is aangebroken. Je kan geluk hebben, maar voor hetzelfde geld sta je met een paar dagen -30%.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.138,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.201,17 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.203,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.207,97 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.239,91 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...