Kevin Schijven Kevin Schijven
16/03/2020 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/03/2020 16:30

Grote cryptocurrency conferentie uitgesteld in Japan wegens COVID-19

Nieuws
Microsoft en overheden gaan coronavirus analyseren met blockchain-technologie

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De crisis rondom het coronavirus blijft zich voortzetten. Een grote beurs bedoeld voor professionals uit de cryptocurrency-industrie is om die reden uitgesteld.

Het evenement zou aanvankelijk plaatsvinden op 22 en 23 april, maar is nu verschoven naar 28 september van dit jaar. De organisatie van het evenement, TEAMZ Blockchain Summit, gaf aan dat ze de ontwikkelingen op internationaal niveau nauwlettend in de gaten hebben gehouden. Om die reden maken zij zich ook grote zorgen en hebben besloten de veiligheid van bezoekers en organisatie voorop te stellen.

Polygon (MATIC) kan zeer sterke comeback vanuit deze zone maken

Evenement blijft ongewijzigd

Het evenement blijft zoals het in de eerste instantie bedacht is en alles wordt letterlijk verplaatst naar 28 september, volgens een bericht van Coinspeakers.

Met meer dan 2.000 genodigden, waaronder experts uit de industrie, leerkrachten en crypto-liefhebbers is de Blockchain Summit een groot evenement.

Belangrijke sprekers, waaronder de voorzitter van Blockchain.com en Bitcoin-maximalist en vermogend investeerder Tim Draper staan op de lijst van sprekers tijdens het evenement.

Advertentie

Coronavirus zorgt wereldwijd voor afgelaste evenement

De Blockchain Week Summit in Parijs is ook uitgesteld tot 9 en 10 december. Het evenement zou eigenlijk plaatsvinden op 27 en 28 maart. De conferentie in San Diego is ook verplaatst, de datum hiervan is niet bekend maar zou ergens in het derde kwartaal moeten zijn.

Een groot evenement in Hong Kong (TOKEN2049) is ook uitgesteld, dit evenement zou eigenlijk halverwege maart plaatsvinden, maar is verschoven naar oktober dit jaar.

Wat een dump van de bitcoin (BTC) koers hebben we meegemaakt! Onze analist David krijgt op dit moment twee vragen:

  1. Gaan we dieper?
  2. Moet ik nu kopen?

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

Er is ook weer een korte update van onze analist Michiel! Wees alsjeblieft voorzichtig op dit moment. Alle markten blijven doorrazen naar beneden en het moment van knife catching is aangebroken. Je kan geluk hebben, maar voor hetzelfde geld sta je met een paar dagen -30%.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie