Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
29/04/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/04/2019 05:00

Koffie met CI: 28 april 2019

Nieuws
Koffie met CI

Goedemorgen! Het is weer tijd voor Koffie met CI! Maar eerst even een korte mededeling: de wekelijkse koersanalyse van David verschijnt vandaag, maar iets later dan je gewend bent. Je kent het wel: de brug stond open, boterhammen vergeten, alles ging mis. Hoe dan ook, laten we beginnen. Wat is er allemaal gebeurd gisteren? Lees hier een korte samenvatting van het nieuws van gisteren:
Ripple heeft Yoshitaka Kitao, president en CEO van het Japanse SBI Holdings, aangenomen binnen de raad van bestuur. Kitao vervangt Takashi Okita, CEO van SBI Ripple Asia.
De president van Finland, Sauli Niinistö, heeft een nieuwe wet ondertekend die cryptocurreny-bedrijven verplicht zich te registreren bij de financiële waakhond van Finland. Met deze wet voldoet Finland aan de Europese normen als het aankomt op wetgeving omtrent witwassen.
John – ik ken Satoshi Nakamoto – McAfee laat weer van zich horen op Twitter. Deze keer kondigt hij aan een cryptocurrency-debet kaart voor bitcoin (BTC) gaat lanceren. Eerst zien dan geloven McAfee!
Craig Wright is er niet in geslaagd Vitalik Buterin z’n excuses te laten aanbieden. Buterin zou tot 23 april hebben gehad om dat te doen. Wright zit op excuses te wachten omdat Buterin niet zou erkennen dat Wright Satoshi zou zijn. Nu volgt er volgens Wright mogelijk een rechtszaak waarin het ‘geschil’ zou moeten worden opgelost.
Volgens een onderzoeksrapport van Crypto Fund Research zijn investeringen in cryptocurrency-fondsen in een jaar tijd verdrievoudigd naar ongeveer $14,4 miljard. Het onderzoeksrapport geeft ook een top 10 weer van cryptocurrency fondsen.
Zo, je bent weer op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie