Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
01/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/05/2019 05:00

Koffie met CI: 30 april 2019

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Het is weer 07:00 uur in de ochtend, dus tijd voor koffie met CI! Heb je eergisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen! David zit tegenwoordig ook in ons Telegramkanaal, dus je kan de discussie met hem aan. Ons Telegramkanaal vind je hier. Laten we beginnen.
Gisteren berichtten we dat analisten het erover eens zijn: de crypto-winter is voorbij! Steeds meer analyses en daarmee analisten wijzen op een bodem die bereikt is. Volgens Tom Lee van Fundstrat heeft dat deels te maken met het toenemend aantal transacties op de blockchain door onrust in landen als Venezuela en Turkije. Hij gaf daarnaast nóg vier redenen voor de stijging van bitcoin (BTC).
Langzaam maar zeker beginnen we dus weer groene cijfers te zien. Voornamelijk voor de altcoins leek het tij te keren. De grootste stijger was litecoin (LTC) die met ruim 7% steeg naar een waarde van $72,60.
Cosmos Network (ATOM) werd gratis genoteerd op cryptocurrency exchange Binance. Dit maakte CEO Changpeng Zhao gisteren bekend in een tweet. Als gevolg zag ATOM een stijging van maar liefst 27%. Ook OKEx en Kraken voegde de altcoin toe.
Cryptocurrency exchange Bitfinex, die eerder deze dagen al het nieuws haalde met de controverse rondom tether (USDT), gaat naar verluidt een eigen token uitgeven. Dit berichtte Dong Zhao, grootaandeelhouder van de exchange. Volgens Zhao zou Bitfinex met de initial exchange offering (IEO) het gat in de begroting willen opvullen.
De Taiwanese elektronicafabrikant HTC gaat dit jaar nog een nieuwe versie van haar blockchain smartphone uitbrengen. Dit liet de COO van HTC weten tijdens het International Distributed Application Forum. HTC wil op de nieuwe versie van de Exodus meer gedecentraliseerde apps (dApps) ondersteunen.
Zo, je bent weer bij!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement