Home Nieuws Koffie met CI: het crypto nieuws van 14 juni

Koffie met CI: het crypto nieuws van 14 juni

Weekend! Stipt 07:00 uur in de ochtend dus tijd voor het is weer tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Heb jij je al aangemeld voor ons Telegramkanaal? Je kan daar 24/7 met ons en onze community van inmiddels bijna 800 man kletsen over interessante projecten, de koersen en meer. Elke doordeweekse dag ontvang je daar ook een video-update van de koers, gratis en voor niets! Aanmelden doe je hierAlright, wat is er gisteren gebeurd?

Gisteren in de ochtend hing de bitcoin (BTC) koers onder de resistance van ongeveer $8.300. De altcoins lieten voornamelijk rode cijfers zijn en Binance Coin (BNB) was met een daling van 6,3% in 24 uur de grootste verliezer.

- Advertentie -

In de middag brak bitcoin vervolgens door de $8.300 en steeg verder richting de $8.500. Mocht de kers dit niveau breken, dan ligt er nog resistance op $8.800.

Het bitcoin (BTC) futures-platform Bakkt zal op 22 juli beginnen met het testen van bitcoin futures. Tijdens deze tests wordt de infrastructuur van de producten getest om er zeker van te zijn dat alles in orde is voor de definitieve lancering.

Binance gaat met haar handelsplatform stoppen met het dienen van Amerikaanse klanten. De cryptocurrency exchange gaat namelijk een Amerikaanse dienst lanceren, maar gaat tot die tijd een ieder weren die in het land woont of een Amerikaans paspoort heeft.

Facebook heeft meer dan twaalf grote bedrijven aan boord weten te krijgen voor zijn eigen cryptocurrency. De bedrijven zullen elk een flink bedrag neerleggen om als validators te mogen opereren.

De Indiase politie heeft 78 leden van een bende opgepakt voor het scammen van 100.000 Amerikanen. Door middel van chantage werd er voor bijna $1,7 miljoen aan onder andere bitcoins (BTC) buitgemaakt.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.613,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.680,81 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.687,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.691,93 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.