Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
22/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 21 mei

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! 07:00 uur ’s ochtends, tijd voor een bakkie pleur en de samenvatting van gisteren! Schenk je mok vol en ga er even voor zitten, we hebben de belangrijkste nieuwsberichten van gisteren weer voor je op een rijtje gezet. Wat we ook hebben gedaan is een Telegramkanaal aangemaakt. Hier kan je 24/7 met ons en onze community kletsen en ontvang je elke doordeweekse dag een video-update van de koers, he-le-maal pro deo. Aanmelden voor ons Telegramkanaal kan hier! Goed, laten we beginnen!
Gister zag het ernaar uit dat de cryptocurrency markt aan het consolideren is. Binnen de top 10 van cryptocurrencies waren geen grote stijgingen of dalingen te bekennen.
Weiss Ratings berichtte eergisteren op Twitter over Cardano (ADA) en stootte daarmee flink wat mensen tegen het zere been. Het bericht, dat repte dat Cardano een van de beste projecten én een koopje is, schoot veel mensen in het verkeerde keelgat.
Brian Armstrong, CEO van Coinbase, liet weten dat 60% van de traders op Coinbase Pro bestaat uit institutionele investeerders. Armstrong onderstreept de relevantie van deze groep met de uitspraak dat 90% van het geld op de wereld in beheer is van deze instituten.
Volgens Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zijn er genoeg redenen voor grote banken om cryptocurrency en blockchain te omarmen. Zelfs al zij het gevoel hebben dat hun positie op de financiële markt op het spel staat. Dit liet Garlinghouse weten in een podcast interview.
ABN AMRO gaat “Forcefield” introduceren, een nieuw blockchain-platform waarmee men in realtime inzicht kan krijgen in handelsvoorraden in de grondstoffensector. Dit liet de bank weten in een officieel persbericht van 17 mei.
De Amerikaanse cryptocurrency exchange Kraken heeft aangekondigd dat het aandelen van het bedrijf aan haar gebruikers verkoopt in een fondsenwerving van in totaal $10 miljoen.
Een 33-jarige Nederlander uit Apeldoorn is eergisteren gearresteerd op verdenking van fraude, witwassen en vervalsing. De verdachte zou miljoenen hebben verdiend aan zijn criminele activiteiten.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David vanmorgen gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie