Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
05/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 4 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! 07:00 uur ’s ochtends, tijd voor een bakkie pleur en een nieuwe Koffie met CI!: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Heb je behoeft aan meer interactie? Meld je dan aan voor ons Telegramkanaal, waarin je niet alleen met ons maar ook met meer dan 700 mensen uit onze community kan kletsen over alles wat met blockchain-technologie en cryptocurrencies te maken heeft. Ieder doordeweekse ochtend krijg je daar ook een gratis video-update van de koers. Aanmelden doe je hier! Wat is er gisteren gebeurd?
Maandag op dinsdag kreeg bitcoin (BTC) een pak rammel en donderde de koers in korte tijd met $700 in waarde. De trendommekeer, die veel analisten al zagen aankomen zou volgens velen gezond zijn, maar anderen suggereren dat dit het gevolg kan zijn van enkele whales grote hoeveelheden bitcoins verplaatsten.
Whale Alert, een Twitter account dat de activiteit van vermogende bitcoin wallets bijhoudt, berichtte dat net voor de fikse koersdaling van bitcoin een transactie werd uitgevoerd met ruim 25.160 bitcoins die op dat moment gezamenlijk een waarde hadden van $213,3 miljoen. Volgens sommigen is dit de oorzaak van de daling van de bitcoin-koers.
Justin Sun, oprichter en CEO van TRON (TRX), heeft middels een etentje gewonnen met Warren Buffett. De lunch, waar Sun nog zeven extra gasten voor mag uitnodigen kostte hem maar liefst $4,6 miljoen.
Apple heeft een grote hoeveelheid nieuwe iconen toegevoegd die in iOS 13 gebruikt kunnen gaan worden. Tussen deze nieuwe iconen zien we vier versies van het welbekende bitcoin-symbool staan. Naast het bitcoin-symbool kondigde Apple ook “CryptoKit” aan; een toolkit voor ontwikkelaars die de implementatie van cryptografische functionaliteiten mogelijk maakt.
Facebook is in gesprek met de Amerikaanse toezichthouder, de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), omtrent zijn langverwachte cryptocurrency de Global Coin. De social mediagigant schijnt de regelgeving omtrent het lanceren van een cryptocurrency te onderzoeken.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie