Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
07/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 11:18

Koffie met CI: het crypto nieuws van 6 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Vrijdag, dus bijna weekend! Maar eerst even een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Kom je trouwens niet aan je trekken met de nieuwsartikelen die we plaatsen en wil je de discussie aan? In ons Telegramkanaal kan je met ons en onze community van inmiddels bijna 750 man en vrouw kletsen over de koersen en interessante projecten. Je krijgt er elke doordeweekse dag ook een gratis video-update van de koers! Aanmelden doe je hier! Alright, terug naar het nieuws van gisteren:
Met de aanstaande halving van de beloningen voor litecoin-miners is de verwachting dat litecoin (LTC) flink in waarde gaat stijgen. Er zullen verschillende factoren van invloed zijn op de koers. Het is nog tot augustus wachten op de uiteindelijke uitkomst van de halving.
Ondanks de aankondigingen van EOS is de altcoin de grootste verliezer van vorige week. De altcoin daalde met ruim 19,8% in waarde. Op de langere termijn vormt EOS echter een stijgende trendlijn waarvan de support op ongeveer $6 ligt. De bulls moeten de koers naar de $12 zien te krijgen om de trend in stand te houden.
De nationale bank van Zwitserland, de Swiss National Bank (SNB), moet volgens Avenir Suisse, een Zwitserse denktank, een nationale cryptocurrency invoeren. Dat blijkt uit een rapport genaamd “Blockchain nach dem hype”. Volgens het rapport van Avenir Suisse zou de ontwikkeling van een nationale stablecoinZwitserland in een heuse blockchain-natie kunnen transformeren.
Al lange tijd is tether (USDT) de go-to stablecoin op de cryptocurrency-markt. Het volume van de stablecoin is vele malen hoger dan de volumes van zijn concurrenten zoals de Gemini dollar (GUSD) en USD Coin (USDC). Binance zou echter met een eigen stablecoin wel eens een gevaar kunnen gaan vormen voor de huidige dominantie van tether.
Social mediagigant Facebook is van plan zijn cryptocurrency nog later deze maand te onthullen. Dat blijkt uit berichtgeving van The Information van 5 juni. Ook zou Facebook van plan zijn om fysieke geldautomaten te plaatsen waar gebruikers de cryptocurrency mee kunnen kopen.
Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Advertentie