Discussier met alle crypto insiders via Telegram

LinkedIn: Blockchain is de meest gevraagde vaardigheid in 2020

Expertise in blockchain-technologie is de meest gevraagde vaardigheid voor het komende jaar. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van LinkedIn, gepubliceerd op 9 januari.

LinkedIn publiceert jaarlijks een lijst met de meest gevraagde vaardigheden onder werkgevers en neemt daarvoor de vraag en het aanbod van de arbeidsmarkt onder de loep. Blockchain, dat vorig jaar niet eens op de lijst stond, staat nu bovenaan:

Vorig jaar leidde cloud computing, kunstmatige intelligentie en analytisch redeneren op LinkedIn’s wereldwijde lijst van de meest gevraagde vaardigheden. Ze staan allemaal weer op de lijst dit jaar, maar een vaardigheid waar we een jaar geleden niet eens naar keken – blockchain – staat bovenaan de lijst van de meest gevraagde harde vaardigheden voor 2020.

- Advertentie -

LinkedIn meldt dat blockchain de meest gevraagde skill is de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Australië. Verder meldt LinkedIn dat grote bedrijven als IBM, Oracle, Microsoft, Amazon, JPMorgan Chase en American Express, “om maar een paar te noemen,” actief op zoek zijn naar mensen met blockchain expertise.

De volledige top tien lijst is als volgt:

  1. Blockchain
  2. Cloud computing
  3. Analytical reasoning
  4. Artificial intelligence
  5. UX design
  6. Business analysis
  7. Affiliate marketing
  8. Sales
  9. Scientific computing
  10. Video production

Blockchain werd geboren in 2009 om het gebruik van cryptocurrency te ondersteunen. Maar de nieuwe manier van blockchain om gegevens op internet op te slaan, te valideren, te autoriseren en te verplaatsen, is geëvolueerd om elk digitaal activum veilig op te slaan en te verzenden. Er is veel vraag naar het kleine aanbod van professionals met deze vaardigheden.

Aldus het onderzoek over blockchain-technologie. Vorige week melde accountancybedrijf KPMG dat blockchain-technologie wellicht binnenkort ingezet gaat worden om zelfs klimaatverandering te beheersen.

Begin dit jaar bracht Alibaba, het Chinese Amazon, een onderzoek uit waarin het stelde dat de adoptie van blockchain een van de grote trends wordt voor 2020.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

abonneren_youtube

Met David en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.199,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.000,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.047,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.091,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.103,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.199,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.000,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.047,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.091,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.103,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...