M&M’s brengt Bored Ape NFT-geïnspireerd snoep uit

icon-nft
NFT nieuws
M&M's brengt Bored Ape NFT-geïnspireerd snoep uit

Foto: BORIMAT PRAOKAEW / Shutterstock.com

NFT-muziekgroep Kingship heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met snoepmerk Mars. De twee partijen zullen limited editions uit gaan brengen van M&M’s met Bored Apes NFT’s en Kingship op elk snoepje.

NFT Apenkoppen op je M&M’s

De M&M’s zijn gebaseerd op Kingship, een virtuele band bestaande uit drie Bored Ape Yacht Club (BAYC) en één Mutant Ape Yacht Club (MAYC) avatars. 

In totaal zijn er nu 4.000 limited edition M&M’s doosjes en 6.000 geschenkpotten met snoep verkrijgbaar. Houders van een Kingship Key Card NFT hebben al vroeg toegang gekregen tot deze promotie, grote kans dus dat de gouden editie doosjes inmiddels al op zijn.

Concerten in de metaverse

Kingship is een “metaverse band”, gecreëerd uit non-fungible tokens (NFT) die eigendom zijn van investeerder en ondernemer Jimmy “j1mmy” McNelis. Het label 10:22PM heeft persoonlijkheden gecreëerd rond de Bored Ape illustraties en ontwikkelt muziek voor de groep die concerten zal geven in metaverse werelden.

Bored Ape Yacht Club houders hebben hun IP-rechten gebruikt om hun NFT beeldmateriaal in alles te verwerken van kleding tot speelgoed, restaurants en alcohol verpakkingen. De Bored Ape NFT’s zijn populair, zo is Bored Ape #3756 zelfs voor Madonna te duur.

“KINGSHIP is een groep gewijd aan de kunst van het verhalen vertellen, dus het was een geweldige kans voor ons om zowel een eerbetoon te brengen aan de rock’n’roll geschiedenis, en een van de grootste bands aller tijden, maar ook om een unieke fan ervaring te creëren voor degenen die zich hebben aangesloten bij deze gemeenschap aan het begin van hun reis,” aldus Celine Joshua, oprichter van 10:22PM en de bedenker van KINGSHIP. 

“We zijn Mars en het team van M&M’S dankbaar voor deze ongelooflijke samenwerking om KINGSHIP en de NFT-cultuur te helpen introduceren bij de massa, naast M&M’S, een waar icoon van de popcultuur.”

Al vaker zijn de Bored Apes te zien in de muziekindustrie. Kingship is bijvoorbeeld niet de enige Bored Ape Band, zo onthulde de Grammy-winnende artiest Timbaland het muzieklabel Ape-In Production, gewijd aan Bored and Mutant Apes, met TheZoo als de eerste groep die tekende. Ook maakten Eminem en Snoop Dogg al eerder gebruik van hun eigen Bored Ape NFT’s in een muziekvideo.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie
Advertentie