Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Onzekere politieke en economische tijden mogelijk positief voor bitcoin (BTC)

Onlangs schroefde de Federal Reserve de rentetarieven naar beneden om de Amerikaanse economische groei te kunnen ondersteunen. Daarnaast ligt president Donald Trump nog steeds in de clinch met China. Met een stijgende bitcoin (BTC)-prijs is het goed mogelijk dat bitcoin kan gaan profiteren van deze ontwikkelingen.

Over het algemeen houden investeerders niet van onzekerheden. En met Donald Trump die de handelsoorlog aangaat met China, de economische groei die lijkt te stagneren en de chaos in Hong Kong is het niet onbedenkelijk dat dit de redenen zijn dat bitcoin op dit moment aan het stijgen zijn.

- Advertentie -

Zo zijn er veel rijken in Hong Kong die zoeken naar manieren om hun vermogen te beschermen. Hong Kong is een op dit moment nog grotendeels onafhankelijk land, echter lijkt het er steeds meer op dat China meer invloed probeert te krijgen binnen het land. Voor beleggers biedt dit reden om hun vermogen naar het buitenland te sluizen. Zoals we vaker hebben gezien, zoals in China, gebruiken beleggers bitcoin om dit op een anonieme en gemakkelijke manier voor elkaar te krijgen.

Ook Libra helpt een handje. Ook al zijn toezichthouders en wetgevers niet erg te spreken over het project van Facebook, het concept cryptocurrency wordt door de bekendmaking van Libra nu op de hoogste politieke niveau’s besproken. Met Trump en andere vooraanstaande politieke figuren die over Libra en bitcoin tweeten, lijkt het er steeds meer op dat deze personen cryptocurrency steeds serieuzer beginnen te nemen.

Kortom, bitcoin vergaart de laatste tijd steeds meer naamsbekendheid. Daarnaast wordt de cryptocurrency steeds vaker als oppotmiddel gebruikt door beleggers om zich te kunnen beschermen in onzekere tijden, zoals Fundstrats Tom Lee op 31 juli zei tijdens een interview met Fox Business.

Afgelopen maandag verscheen de laatste bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dit alsnog te doen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.283,62 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.283,62 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...