Timo Bult Timo Bult
07/11/2019 18:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/11/2019 18:20

Aantal bezoekers cryptocurrency exchanges sinds juni met 37% gedaald

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Aantal bezoekers cryptocurrency exchanges sinds juni met 37% gedaald

Volgens een analyse van The Block is het aantal bezoekers van cryptocurrency exchanges sinds juni flink gedaald. Dit schrijft Larry Cermak in een artikel dat op 7 november door The Block werd gepubliceerd.
Cermak onderzocht 37 exchanges en keek daarbij naar de maandelijkse bezoekersaantallen. Uit de analyse blijkt dat sinds juni het aantal bezoekers sterk is gedaald. In vergelijking met de data van september zou het aantal bezoekers van alle exchanges sinds juni met 37% zijn gedaald.
In september bezochten in totaal 103,6 miljoen mensen cryptocurrency exchanges. De bezoekers van Coinbase, Binance, BitMEX en Bithumb maken daar 50% van uit. In juni bezochten nog meer dan 150 miljoen mensen de 37 exchanges.
Gedurende de onderzochte periode (april tot en met september 2019) ontving Coinbase de meeste bezoekers. Coinbase zag in deze periode ongeveer 157 miljoen bezoekers. Binance staat op de tweede plek en ontving 148 miljoen bezoekers.
In mei begon het aantal bezoekers flink te stijgen ten opzicht van april. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de bitcoin (BTC) koers in deze maand aan een flinke prijsrally begon die op de lange termijn nog steeds voort duurt.
Vandaag kon op Crypto Insiders gelezen worden dat Coinbase nu staking van tezos (XTZ) ondersteunt. Hierdoor kunnen Coinbase-gebruikers met XTZ in hun wallet beloningen ontvangen voor het bezitten van XTZ.
De crypto exchange Binance publiceerde onlangs een nieuw protocol voor wallet- en custody-diensten. Het protocol zou volgens CEO Changpeng Zhao “superieur” zijn ten opzichte van multi-sig.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie