binance_gaat_zich_op_koreaanse_markt_richten

Binance gaat zich ook op Koreaanse markt richten

0

Binance, een jaar geleden opgericht en qua handelsvolume nu de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, is naar verluidt van plan de Zuid-Koreaanse markt te betreden. De Koreaanse markt geldt als een van de grootste crypto-markten van de wereld.

Volgens Business Korea is Binance al bezig leidinggevenden in Zuid-Korea te werven en is het van plan om dit jaar nog drie tot vijf lokale ondernemingen te vestigen aldaar.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, was aanwezig op de Blockchain Partners Summit in Seoul op 21 en 22 juli. Tijdens zijn speech benadrukte hij het belang van de Zuid-Koreaanse markt door te zeggen dat de toetreding van Binance tot de Koreaanse markt “een verrijking voor haar gemeenschap zou zijn”.

De geplande uitbreiding van Binance komt op een moment dat Zuid-Koreaanse regelgevers wetsvoorstellen doorvoeren om de cryptocurrency-sector te reguleren en initial coin offering (ICO’s) onder toezicht te legaliseren.

Vorige week nog gaf de Zuid-Koreaanse Financial Services Commission (FSC) nog aan dat de financiële toezichthouder een dienst zal oprichten, die zich exclusief richt op beleidsbepalende initiatieven in de blockchain-industrie van het land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws