Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Binance noteert TomoChain (TOMO) als onderdeel van BEP2 Community Listing-programma

Binance heeft het tweede blockchain-project bekendgemaakt dat aan Binance.com genoteerd zal worden als onderdeel van een programma van de exchange om projecten te stimuleren. Ditmaal is TomoChain (TOMO) de gelukkige. Het project was al aan Binance DEX genoteerd, de gedecentraliseerde exchange van Binance, maar zal nu ook op Binance.com te verhandelen zijn.

De notering is onderdeel van het “BEP2 Community Listing-programma”. Binance kiest gedurende drie maanden elke maand een project uit dat onderdeel is van Binance DEX. Dat project wordt vervolgens aan de hoofd-exchange van Binance genoteerd.

- Advertentie -

crypto_insiders_telegram_banner

Binance wil hiermee “kwalitatief hoogwaardige blockchain-projecten steunen” om zo het Binance-ecosysteem te helpen groeien. Deze maand is dat dus TomoChain.

TomoChain hoopt de technologie achter Ethereum te kunnen verbeteren. Zo legt het op zijn eigen officiële Binance-pagina uit:

TomoChain vertrouwt op een systeem van 150 Masternodes die een near-zero fee en een transactietijd van 2 seconden kunnen ondersteunen. Veiligheid, stabiliteit en chain finality worden gegarandeerd via nieuwe technieken zoals dubbele validatie, staking via smart contracts en “echte” randomisatieprocessen.

De cryptocurrency van het project is sinds gisteren in de volgende handelsparen op Binance te verhandelen: TOMO/BNB, TOMO/BTC, TOMO/USDT en TOMO/USDC.

Onlangs kondigde Binance nog een eigen stablecoin aan, Venus genaamd. De stablecoin lijkt in veel opzichten op Facebooks Libra maar zou veel onafhankelijker zijn.

De CEO van de exchange, Changpeng Zhao, raakte daarnaast onlangs nog in een discussie verwikkeld met Ethereum-bedenker en -ontwikkelaar Vitalik Buterin. Buterin ziet de schaalbaarheid van blockchain-technologie als een van de grootste knelpunten, echter is CZ het hier niet mee eens.

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.048,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.123,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.124,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.264,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.048,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.123,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.124,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.264,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...