Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Gemini zet groots in op DeFi, noteert groot aantal tokens

Cryptocurrency exchange Gemini, het platform van de bekende Winklevoss-tweeling, heeft aangekondigd dat het nog eens 15 nieuwe Decentralized Finance (DeFi) tokens heeft genoteerd. Dit maakte de exchange gisteren bekend in een blogpost. Gemini wil hiermee benadrukken dat het geloof in de toekomst van DeFi.

“Vandaag hebben we nieuwe ondersteuning toegevoegd voor 15 extra DeFi-tokens. Wij geloven in het potentieel van DeFi en zijn hier om te helpen deze volgende golf van groei en financiële innovatie voor de wereld in te luiden.”

- Advertentie -

Op het platform kunnen nu curve (CRV), balancer (BAL), ren network (REN), synthetix network (SNX), uma (UMA), yearn.finance (YFI) en uniswap (UNI) verhandeld worden. De DeFi-tokens worden daarnaast nu ook ondersteund binnen de custody-dienst van de exchange.

UNI is het governance token van de gedecentraliseerde exchange Uniswap. Het token werd onlangs plotseling uitgedeeld aan iedereen die ooit ook maar een enkele transactie op het platform heeft uitgevoerd. Iedereen kreeg 400 UNI wat op het hoogtepunt van de prijs zo’n $3.400 aan gratis geld was.

Yearn.finance is een ander succesverhaal binnen DeFi. YFI was na zijn lancering vrijwel niets waard, maar al gauw werd het opgepikt door yield farmers. Met YFI kan men namelijk gemakkelijk switchen tussen verschillende DeFi-leenprotocollen om zo het maximale rendement te kunnen behalen. Yearn.finance steeg door de enorme vraag naar een hoogtepunt van maar liefst $37.600!

Dat uitgerekend Gemini zoveel DeFi-tokens noteert is niet verrassend. Onlangs liet Cameron Winklevoss nog weten dat hij de DeFi-hype niet vergelijkbaar vindt met de initial coin offering (ICO) hype in 2017. Hij gelooft dat DeFi nog veel moois zal brengen in de toekomst. Of dit ook daadwerkelijk zo zal zijn, zijn de meningen over verdeeld.

Onlangs kwam Gemini ook al in het nieuws. De exchange is namelijk uitgebreid naar Groot-Brittannië. Gebruikers uit het VK kunnen nu volledig gebruik maken van de diensten van de Gemini beurs, waaronder de mobiele app, om cryptocurrencies als bitcoin (BTC) te kopen, verkopen en op te slaan.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.191,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.219,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.246,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.246,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.282,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.219,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.191,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.246,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.246,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.282,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...