Winklevoss tweeling lanceert nieuwe crypto-app; “we zijn hier voor de lange termijn”

De Winklevoss tweeling, oprichters van de cryptocurrency-exchange Gemini en bekend van de Facebook-rechtszaak, blijft positief over de cryptocurrency markt in een interview met Bloomberg. Tevens lanceren de broers een nieuwe app voor de smartphone.

- Advertentie -

De nieuwe mobiele app maakt het mogelijk voor gebruikers om cryptocurrency te kopen, te verkopen en de koersen op de Gemini exchange van de cryptocurrencies Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en ZCash (ZEC) in realtime in de gaten te houden.

Tevens biedt de app de mogelijkheid om prijswaarschuwingen in te stellen zodat men een notificatie ontvangt zodra de koers zich boven of onder een bepaalde waarde begeeft. Ook is er de mogelijkheid om kooporders in te stellen, waarbij men zelf de tijd, frequentie en hoeveelheid instelt, en de “Cryptoverse”: een verzameling van cryptocurrencies op Gemini die met een enkel order gekocht kunnen worden.

De gebroeders Winklevoss lieten in het interview met Bloomberg weten dat ze zich niet druk maken om de ‘crypto-winter’:

We voelen ons helemaal thuis in deze [crypto] winter. Het geeft ons tijd om intern op te bouwen, te verfijnen en een beetje op adem te komen.

De tweeling heeft de ogen voornamelijk gericht op 2019 en hoopt met de app ook individuele investeerders naar Gemini te trekken. Gemini heeft zichzelf bestempeld als de best gereguleerde cryptocurrency-exchange, met ondersteuning van instanties als de New York Department of Financial Services (NYDFS), waardoor de exchange zich voornamelijk op institutionele investeerders lijkt te richten:

Veel van onze beslissingen hebben misschien de indruk gewekt dat we meer op instituties zijn gericht. De realiteit van de situatie is dat we een gevarieerd klantenbestand hebben. En het retail verhaal begint net.

Een ander doel voor 2019 zou de uitbreiding van Gemini naar Azië zijn, zo geeft de tweeling aan. Gemini, dat momenteel in de top 50 grootste exchanges ter wereld staat, heeft eerder dit jaar al aangekondigd naar Groot-Brittannië uit te breiden. Tevens kondigde Gemini in september de Gemini dollar aan: “’s werelds eerste gereguleerde stablecoin.” Vorig weekend maakte de exchange bekend dat het Bitcoin Cash (BCH) aan haar assortiment heeft toegevoegd.

- Advertentie -

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.527,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.224,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.260,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.337,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.344,80 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs heeft op deze exchanges al zijn all-time high...

0
Het herstel dat bitcoin (BTC) afgelopen weekend inzette heeft de koers naar nieuwe hoogtes gebracht. Het brak de afgelopen uren zelfs op een aantal...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...