Kevin Schijven Kevin Schijven
14/12/2018 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/12/2018 18:45

Winklevoss tweeling lanceert nieuwe crypto-app; “we zijn hier voor de lange termijn”

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
winklevoss_tweeling_lanceert_nieuwe_crypto_app_we_zijn_hier_voor_de_lange_termijn

Foto: Rena Schild/Shutterstock

De Winklevoss tweeling, oprichters van de cryptocurrency-exchange Gemini en bekend van de Facebook-rechtszaak, blijft positief over de cryptocurrency markt in een interview met Bloomberg. Tevens lanceren de broers een nieuwe app voor de smartphone.
De nieuwe mobiele app maakt het mogelijk voor gebruikers om cryptocurrency te kopen, te verkopen en de koersen op de Gemini exchange van de cryptocurrencies Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en ZCash (ZEC) in realtime in de gaten te houden.
Tevens biedt de app de mogelijkheid om prijswaarschuwingen in te stellen zodat men een notificatie ontvangt zodra de koers zich boven of onder een bepaalde waarde begeeft. Ook is er de mogelijkheid om kooporders in te stellen, waarbij men zelf de tijd, frequentie en hoeveelheid instelt, en de “Cryptoverse”: een verzameling van cryptocurrencies op Gemini die met een enkel order gekocht kunnen worden.
De gebroeders Winklevoss lieten in het interview met Bloomberg weten dat ze zich niet druk maken om de ‘crypto-winter’:

We voelen ons helemaal thuis in deze [crypto] winter. Het geeft ons tijd om intern op te bouwen, te verfijnen en een beetje op adem te komen.

De tweeling heeft de ogen voornamelijk gericht op 2019 en hoopt met de app ook individuele investeerders naar Gemini te trekken. Gemini heeft zichzelf bestempeld als de best gereguleerde cryptocurrency-exchange, met ondersteuning van instanties als de New York Department of Financial Services (NYDFS), waardoor de exchange zich voornamelijk op institutionele investeerders lijkt te richten:

Veel van onze beslissingen hebben misschien de indruk gewekt dat we meer op instituties zijn gericht. De realiteit van de situatie is dat we een gevarieerd klantenbestand hebben. En het retail verhaal begint net.

Een ander doel voor 2019 zou de uitbreiding van Gemini naar Azië zijn, zo geeft de tweeling aan. Gemini, dat momenteel in de top 50 grootste exchanges ter wereld staat, heeft eerder dit jaar al aangekondigd naar Groot-Brittannië uit te breiden. Tevens kondigde Gemini in september de Gemini dollar aan: “’s werelds eerste gereguleerde stablecoin.” Vorig weekend maakte de exchange bekend dat het Bitcoin Cash (BCH) aan haar assortiment heeft toegevoegd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Advertentie