ApeX Pro review

ApeX Pro, gelanceerd in begin 2022, markeert een nieuwe mijlpaal in de evolutie van DeFi door een brug te slaan tussen de traditionele en gedecentraliseerde handelservaringen. Dit platform biedt handelaren de mogelijkheid om in crypto-derivaten zoals futures te handelen zonder dat hier een tussenpersoon aan te pas hoeft te komen.

Naar ApeX Pro
Ga naar ApeX Pro

Biedt zero gas fees

toegang tot aanzienlijke leverage

Geen KYC-vereisten, verhoogt privacy

Ondersteund door StarkEx

Hoge prestaties met snelle transacties

Mogelijk complex voor nieuwe handelaren

Minder bekendheid

Over

Navigeer snel naar …

ApeX Pro ApeX Pro ApeX Pro ApeX Pro ApeX Pro

Klantbeoordeling

Er zijn helaas nog weinig klantbeoordelingen te vinden over ApeX Pro. Op Trustpilot kunnen we daarom ook geen beoordeling tonen. Dit is iets om in het achterhoofd te houden, maar voor een gloednieuw platform is het ook weer niet heel erg gek dat er nog zo weinig beoordelingen zijn.

ApeX Pro review scoort een 0,0 uit reviews.

0,0
ApeX Pro ApeX Pro ApeX Pro

Onze ervaring

Onze ervaring met ApeX toont aan dat het platform een veelbelovende brug slaat tussen de vertrouwde wereld van gecentraliseerde beurzen en de opwindende mogelijkheden van decentralized finance (DeFi). De orderboekbenadering, in combinatie met zero gas fees en toegankelijke leverage, maakt ApeX niet alleen aantrekkelijk voor ervaren crypto handelaren, maar ook voor nieuwkomers in de DeFi-ruimte. Deze mix van kenmerken faciliteert een naadloze overgang voor diegenen die gewend zijn aan traditionele trading platforms.

De technologie achter ApeX, met name de integratie van StarkEx voor verbeterde transactiesnelheid en -veiligheid, heeft ons vertrouwen in het platform versterkt. De snelle en kosteneffectieve uitvoering van transacties, gecombineerd met de solide beveiligingsmaatregelen, biedt een robuuste handelsomgeving. Dit aspect is vooral cruciaal in een markt die steeds meer gefocust is op snelheid en efficiëntie zonder compromissen op het gebied van veiligheid.

Het multi-chain karakter van ApeX biedt een extra laag van flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor het een van de meer gebruiksvriendelijke platforms in de DeFi-sector wordt. De mogelijkheid om gemakkelijk tussen verschillende blockchains te bewegen, verbetert niet alleen de gebruikerservaring maar opent ook de deuren naar een bredere reeks van handelsmogelijkheden en strategieën. Deze eigenschap, samen met de ondersteuning voor cross-margin trading, zorgt voor een dynamische en flexibele handelservaring.

Echter, zoals bij elk DeFi-platform, komt met de vrijheid en flexibiliteit ook een zekere mate van verantwoordelijkheid. Het ontbreken van KYC en de volledige controle over private sleutels benadrukt het belang van solide persoonlijke beveiligingspraktijken. Ondanks de uitdagingen en leercurves die bij dergelijke platforms kunnen komen, heeft onze ervaring met ApeX ons laten zien dat het een waardevolle en potentieel revolutionaire toevoeging is aan de crypto-handelswereld

Handelskosten bij ApeX Pro

ApeX Pro onderscheidt zich door zijn concurrerende handelskostenstructuur, met een standaard maker fee van 0.02% en taker fee van 0.05%. Gecombineerd met zero gas fees en tot 20x leverage, positioneert dit ApeX Pro als een kosteneffectief platform voor zowel kleine als grote handelaren. Deze kostenstructuur, samen met de snelle en veilige transactievalidatie via StarkEx, maakt ApeX Pro een aantrekkelijke optie voor handelaren die op zoek zijn naar efficiëntie en schaalbaarheid in hun handelsactiviteiten.

ApeX Pro app

Beoordeling ApeX Pro app

  • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve mobiele applicatie
  • Snelle en veilige transacties
  • Biedt dezelfdekostenstructuur als webplatform
  • mobielvriendelijk formaat
  • Handel vanaf elke locatie

Beoordeling ApeX Pro app

De ApeX Pro app biedt een gestroomlijnde en efficiënte handelservaring, perfect voor handelaren die onderweg zijn. De snelle integratie met meerdere blockchains en de gebruiksvriendelijke interface zorgen ervoor dat je nooit een handelskans mist. De app behoudt alle kernfuncties van het webplatform, waardoor je volledige controle hebt over je handelsactiviteiten met slechts een paar tikken op je scherm.

Echter, voor nieuwe gebruikers kan de overgang van traditionele handelsplatforms naar een DEX-interface in het begin wat uitdagend zijn. Meer begeleiding en tutorials binnen de app zouden deze transitie kunnen vergemakkelijken, waardoor ApeX Pro nog toegankelijker wordt voor een bredere doelgroep.

Is ApeX Pro veilig?

ApeX Pro zet sterk in op veiligheid, door gebruik te maken van de StarkEx-technologie voor transactionele zekerheid en door het implementeren van Validium voor extra schaalbaarheid zonder in te boeten aan veiligheid. Deze technologieën bieden een solide basis voor veilige en snelle transacties, terwijl ze ook de privacy van de gebruiker waarborgen door minimale gegevens openbaar te maken.

Daarnaast draagt de afwezigheid van KYC-vereisten bij aan de privacy van de gebruiker, maar het vereist ook een verhoogd bewustzijn van persoonlijke beveiligingsmaatregelen. De audits van Secure3 en smart contracts versterken het vertrouwen in de technische beveiliging van het platform. Samen bieden deze elementen een veilige handelsomgeving, terwijl ze de anonimiteit en autonomie van de gebruiker respecteren.

Stap 1

Het registratieproces bij ApeX Pro is gestroomlijnd en eenvoudig, waardoor het voor gebruikers makkelijk is om snel aan de slag te gaan. Door een crypto-wallet, zoals bijvoorbeeld MetaMask, direct te koppelen aan het platform, zonder de noodzaak voor KYC-verificatie, kunnen handelaren binnen enkele minuten beginnen met handelen. Deze benadering benadrukt de kernprincipes van decentralisatie en gebruikersautonomie.

Stap 2

Eenmaal geregistreerd, biedt ApeX Pro gebruikers een reeks geavanceerde handelsopties, inclusief cross-margin trading en toegang tot hoge leverage. Dit maakt het platform geschikt voor zowel ervaren handelaren als nieuwkomers die willen experimenteren met crypto-derivatenhandel in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving.

Stap 3

Het ontbreken van KYC draagt verder bij aan de aantrekkingskracht van ApeX Pro voor gebruikers die waarde hechten aan privacy. Echter, het is belangrijk voor gebruikers om zich bewust te zijn van de eigen verantwoordelijkheid voor veiligheidsmaatregelen, zoals het veilig bewaren van private keys en het gebruiken van betrouwbare netwerkverbindingen tijdens het handelen.

Derivaten traden op ApeX Pro

Nieuws over ApeX Pro
Crypto verbieden? Niet mogelijk - deze beurs voor iedereen toegankelijk
Crypto verbieden? Niet mogelijk – deze beurs voor iedereen toegankelijk
apex-pro-beurs-nederland-crypto-exchange-dex
Cryptobeurs waar jij bepaalt maakt opmars in Nederland

Veel gestelde vragen

Nee, helaas kan dat niet. Dat kan een tegenvaller zijn voor Nederlanders, maar voor een decentrale exchange is dit vrij normaal.

Ja, ApeX Pro is overal eigenlijk overal ter wereld actief, ook in Belgie!

Nee, dat hoeft niet. Als DEX hanteert ApeX Pro geen KYC (know your customer)-regels. Dat betekent dat je zonder verificatie kunt beginnen met het handelen op dYdX!

Voor de veiligheid van je account kan er ook een 2 factor authenticatie ingesteld worden in plaats van de beveiligingscheck per e-mail. Dit maakt het proces nog sneller. Deze authenticatie gaat door middel van een code die je op een authenticator app op je telefoon te zien krijgt.