CryptoJobs.World

CryptoJobs.World is in januari 2021 opgestart en heeft als doel om fintech-, blockchain- en cryptocurrency-bedrijven te verbinden met getalenteerde specialisten op verschillende expertises over de gehele wereld. CryptoJobs.World richt zich op onder andere executives, sales, engineering, marketing, designers of community en content. Blockchain en fintech worden steeds belangrijker, de vraag neemt toe en zo ook de vraag naar getalenteerd personeel. CryptoJobs.World heeft de ambitie om uit te groeien tot één van ‘s werelds grootste crypto jobsboard.

CryptoJobs.World heeft al diverse bedrijven mogen bedienen en zo ook voorzien van talenten in diverse expertises. Zo heeft de job board talent mogen plaatsen bij onder andere Bybit, Unstoppable Domains, BTC Direct, Litebit, Mintbase, CoinRule en BlockWorks.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van CryptoJobs.World, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je graag een vacature plaatsen. Bekijk dan de website en neem bij vragen contact op met het team van CryptoJobs.World.

cryptojobsworld_logo

Het laatste nieuws