Redactie Redactie
19/05/2023 19:00 6 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/05/2023 19:00

4 cryptocurrencies met unieke cases van dit moment

icon-featured
Featured
Cardano zakt nog dieper, deze crypto stijgt met 8.000% naar de top 100

Foto: Matt Benzero/Shutterstock

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Cryptocurrencies en blockchain technologie blijven zich op onvoorspelbare manieren ontwikkelen. Nieuwe, spannende projecten verschijnen regelmatig op de markt, elk met hun eigen unieke benadering en doelstellingen. Hoewel sommige van deze projecten mogelijk op lange termijn succesvol zijn, zijn er ook projecten die aanzienlijke risico’s met zich meebrengen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

4 potentieel interessante cryptocurrencies

Deze cryptomunten zijn geselecteerd op basis van hun unieke kenmerken en potentieel. Onthoud dat dit slechts een kleine selectie is en niet representatief voor de gehele markt. Elk project heeft unieke eigenschappen die het aantrekkelijk kunnen maken voor investeerders. Hieronder vind je een overzicht van deze munten en hun respectieve projecten.

  1. Launchpad XYZ (LPX) – Haal alles uit Web3 met dit nieuwe platform
  2. yPredict (YPRED) – Het AI-handelsplatform van de toekomst
  3. DeeLance (DLANCE) – Profiteer als freelancer van cryptocurrency
  4. Ecoterra (ECOTERRA) – Verdien crypto door te recyclen
Advertentie

1. Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ positioneert zichzelf als een alles-in-één platform dat gebruikers in staat stelt om zich volledig te navigeren binnen de wereld van Web3. Het richt zich voornamelijk op crypto-traders die op zoek zijn naar nieuwe, interessante Web3-projecten om in te investeren.

Eén van de interessante eigenschappen van Launchpad XYZ is de Trading Edge; een platform en nieuwsbrief waarmee je altijd op de hoogte blijft van de meest relevante Web3 crypto trades op elk gegeven moment. Bovendien maakt Launchpad XYZ het gemakkelijk om te investeren in de projecten die je ontdekt.

Het komt met een handelsterminal die snel handelen mogelijk maakt, zodat je altijd kunt profiteren van de optimale marktomstandigheden. Bovendien heeft het zijn eigen gedecentraliseerde exchange waarop je tokens zonder tussenkomst van een derde partij tegen elkaar kunt verhandelen.

De presale van Launchpad XYZ gaat snel, het project heeft in slechts enkele weken tijd al meer dan $400.000,- opgehaald. Als je ook investeert, ontvang je de bijbehorende LPX-tokens.

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op

2. yPredict (YPRED) 

yPredict is net als Launchpad XYZ een platform waarop je zelf crypto trades kunt uitvoeren. Het wil het mogelijk maken voor iedereen om de beste trades te vinden met behulp van AI.

De AI van yPredict neemt het analyse-werk volledig uit handen door zelf op zoek te gaan naar technische indicatoren en koersen volledig te analyseren. Zo geeft het bijvoorbeeld zelfs crypto signals als het zelf een kans in de markt ziet.

De tokens van yPredict hebben een aantrekkelijk potentieel. Je kunt de token gebruiken om toegang te krijgen tot het platform, de token kan in waarde stijgen na de lancering en je kunt de tokens ook nog staken.

Bij het staken van YPRED ontvang je elk kwartaal tot 45% aan beloningen. Dat terwijl het gemiddelde percentage voor beloningen voor stakingen in de crypto wereld tussen de 5 en 10% per jaar ligt. 

De tokens van yPredict zijn te koop via yPredict.ai waar ze op dit moment voor $0,07 te koop zijn. Uiteindelijk zullen de tokens gelanceerd worden bij exchanges voor $0,12. Je hebt dus tijdens de presale nog de kans om de waarde van je investering flink te zien groeien. 

>> Koop hier YPRED tokens <<<

2. DeeLance (DLANCE)

DeeLance is een project dat zich richt op het samenbrengen van freelancers en opdrachtgevers door gebruik te maken van de technologie van cryptocurrency. Dit maakt het proces transparanter en mogelijk goedkoper.

Het team achter DeeLance heeft ook plannen om een metaverse te ontwikkelen waarin iedereen elkaar kan vinden en met elkaar kan communiceren. Daarnaast wordt er gewerkt aan een systeem waarin het eigendom van je opdrachten geregeld kan worden door het gebruik van NFT’s.

Naast het platform waarop freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden heeft het team achter DeeLance nog veel meer plannen. Zo wil het een metaverse ontwikkelen waarin iedereen elkaar kan vinden en met elkaar kan communiceren.

De token van DeeLance (DLANCE) is verkrijgbaar in een presale en heeft al meer dan $800.000,- opgehaald. 

>> Nu naar de presale van DeeLance <<<

4. Ecoterra (ECOTERRA) 

Tot slot, een blockchain ecosysteem dat de wereld kan veranderen omdat het mensen nog meer reden geeft om hun afval goed te recyclen, klinkt het te mooi om waar te zijn of wordt dit een belangrijk onderdeel in het redden van onze planeet? 

Ecoterra gaat het in ieder geval proberen. Zij creëren een nog nooit eerder vertoond Recycle-to-Earn mechanisme waarin je voor de verpakkingen die je recyclet een beloning kunt ontvangen, zonder dat je daar al statiegeld voor hebt hoeven te betalen. 

Zo komt er een Ecoterra app waarin je alle producten die je koopt kunt scannen zodat er bijgehouden wordt wat je allemaal recyclet. Voor het recyclen van de verpakkingen moet je naar een Ecoterra recycling apparaat om daar je app te verbinden en de verpakkingen weg te gooien. 

Je raadt het al; de beloning voor het recyclen ontvang je niet op je bankrekening, maar in ECOTERRA tokens in je app. Die tokens kun je vervolgens weer verkopen, maar je kunt ze ook gebruiken op de marktplaats voor CO2-compensatie. 

De app is niet alleen bedoeld voor consumenten, maar ook bedrijven kunnen hun inspanning op het gebied van recycling goed bijhouden. De scores van deze bedrijven zijn openbaar inzichtelijk waardoor je eerlijk kan zien welke bedrijven zich inzetten tegen vervuiling en welke bedrijven niet. 

De tokens zijn alvast te koop door via de website van Ecoterra Ethereum of USDT in te ruilen. Je bent niet de eerste die dat doet, want het project heeft nu al meer dan $3,7 miljoen opgehaald, met dat geld kunnen alle plannen van het project uitgevoerd worden. 

>> Bekijk zelf de Ecoterra presale <<<


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Featured nieuws

Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Advertentie