Redactie Redactie
07/11/2022 19:06 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 12:24

Floki inu en shiba inu koers verwachting – analisten tippen deze 3 kleine cryptos met potentie!

icon-featured
Featured

Maandelijkse bitcoin resultaten van de afgelopen tien jaar. – Bron: CoinGlass

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


De markt rondom meme coins is de afgelopen week flink gestegen. Dat komt allemaal door de grootste meme coin ter wereld; Dogecoin. Die munt steeg door de overname van Twitter door Elon Musk.

Dat klinkt misschien gek, maar Elon Musk is al jaren supporter van de meme coin en heeft bij zijn vorige bedrijven de munt toegevoegd aan mogelijke betaalmiddelen. Het ging hier bij Tesla en SpaceX wel alleen om merchandise aankopen.

Nu Elon Musk de eigenaar van Twitter is en al in de eerste week grote veranderingen heeft doorgevoerd zijn er veel investeerders overtuigd dat Dogecoin ook geïmplementeerd gaat worden op Twitter.

Alleen deze geruchten zorgden al voor stijgingen van Dogecoin, maar daar werden Floki Inu en Shiba Inu in meegenomen. Dit zijn twee vergelijkbare meme coins die zelfs dezelfde hond gebruiken als plaatje van hun project.

>>> Investeren in crypto <<<

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Floki Inu en Shiba Inu lange termijn verwachting

Waar Dogecoin door de mogelijke implementatie bij Twitter een uitstekende toekomst tegemoet kan gaan, is dat voor Floki Inu en Shiba Inu heel anders. De komende tijd zullen de munten misschien mee kunnen liften met de hype rondom meme coins, maar dat zal op termijn gaan veranderen.

Floki Inu en Shiba Inu zijn tokens die geen echte toepassing bieden. Er zijn wel ideeën als het ondersteunen van goede doelen, maar dat kan natuurlijk met elke valuta.

Er is dus geen specifieke reden om op lange termijn Floki of Shiba vast te houden gezien het alleen als betaalmiddel te gebruiken is en daar veel betere opties voor zijn. Zeker omdat Dogecoin door Elon Musk gepusht wordt, lijken deze alternatieven weinig kans om te overleven.

Advertentie

Analisten tippen deze drie kleine cryptos met potentie!

Er zijn hoop kleine cryptos die veel meer potentie hebben dan Floki Inu en Shiba Inu omdat  ze vaak een beter idee hebben en daarmee ook een betere toepassing. Lees hieronder meer over deze cryptomunten en kies de munt waar jij wil investeren!

Dash 2 Trade: Populaire presale met interessant platform

De eerste kleine crypto die we aanraden is Dash 2 Trade. Bij dit platform hoort de D2T token, een token die nu verkrijgbaar is in een presale en in korte tijd al meer dan 4 miljoen dollar opgehaald heeft.

In de gehele presale mikt het project op een opbrengst van 40 miljoen dollar dus er is nog een tijdje te gaan. Bij deze token hoort een eigen platform waar je allerlei tools en functies vindt om de crypto markt beter te analyseren.

Het crypto dashboard van Dash 2 Trade biedt je bijvoorbeeld technische indicatoren voor alle crypto koersen. Daarnaast vind je een overzicht van alle nieuwe cryptomunten met daarbij een score op basis van de chain, beschikbare data en het sociale sentiment rondom een munt.

Je krijgt dus direct een overzicht van alle nieuwe crypto projecten die normaal niet zo gemakkelijk te vinden zijn. Daarbij zie je meteen welke munten potentie hebben volgens Dash 2 Trade en bij welke munten je weg moet blijven.

>>> Nu naar Dash 2 Trade Presale <<<

IMPT: Vecht mee tegen klimaatverandering via blockchain

Het platform van IMPT heeft dan weer een heel ander doel; zij willen impact hebben op de strijd tegen klimaatverandering door carbon credits naar de blockchain te halen. Je kunt met je IMPT tokens deze carbon credits aanschaffen en verhandelen.

Daarnaast kun je de credits ook vernietigen om een bepaalde CO2-uitstoot te voorkomen. Hierbij worden de getokeniseerde credits naar een crypto adres gestuurd waar niemand bij kan, ook wel bekend onder de term burnen.

Verder staat het platform vol met duurzame projecten die jij kan ondersteunen door je online aankopen te doen via de IMPT app. Van elke aankoop gaat er dan een klein bedrag naar één van de duurzame projecten op het platform.

>>> Nu naar de IMPT Presale <<<

Calvaria: Play-to-Earn Game voor de grote massa

Tot slot is er nog een nieuwe Play-to-Earn game uitgebracht die zich richt op een grote groep gamers. Calvaria is een kaartspel als Hearthstone en Magic: The Gathering en speelt zich af in een mysterieus universum na de dood.

Je krijgt de verschillende karakters als kaarten en moet proberen een zo goed mogelijk deck te bouwen. Vervolgens kun je crypto verdienen door je tegenstander te verslaan met een sterke tactiek.

De munten zijn alvast te koop in een presale zodat je erin kan investeren.

>> Nu naar de Calvaria Presale <<<
>>> Investeren in crypto <<<


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Gigantische XRP prijsstijging op de loer, volgens crypto-analisten
Dit is wanneer XRP de $250 kan halen volgens analisten
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie