Roy van Krieken Roy van Krieken
22/02/2024 19:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/02/2024 19:38

Bijzondere AI crypto plots weer razend populair, schiet XRP voorbij

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Geduld beloond? Deze crypto kan binnenkort met 100% omhoogschieten

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Naast zwaargewichten bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en solana (SOL) staat er op crypto exchange Bybit een ietwat onbekende naam in de top 5 van meest verhandelde cryptomunten vandaag: Worldcoin (WLD). Deze nieuwe munt is de laatste tijd enorm populair en heeft op Bybit een futures-handelsvolume van maar liefst $682 miljoen gehaald. Met dit enorme volume staat het boven munten als XRP. Wat is Worldcoin en waarom zijn handelaren plotseling zo geïnteresseerd in WLD?

Heb jij nog geen account bij Bybit? Lezers van Crypto Insiders krijgen nu tijdelijk een gratis bonus van 20 euro bij het maken van een nieuw gebruikersaccount. Pak deze kans en meld je vandaag nog aan bij Bybit om deze 20 euro in ontvangst te nemen.

€20 gratis

Wat is Worldcoin?

Worldcoin (WLD) is een revolutionair crypto-project dat is opgericht door mede-oprichter van OpenAI, Sam Altman. Het crypto project richt zich op het identificeren van individuen (echte mensen) in de digitale wereld om hen te onderscheiden van robots. Het werd in juli vorig jaar gelanceerd en heeft zich snel ontpopt als een prominente speler op de cryptomarkt.

Het project maakt gebruik van irisscanners om een unieke ‘World ID’ voor elke gebruiker te creëren, waarmee de menselijkheid van de gebruiker wordt geverifieerd en die dient als een veilige en onveranderlijke digitale identiteit.

WLD schiet omhoog

Recent gooide WLD hoge ogen met een krankzinnige stijging van meer dan 300% in slechts een paar weken tijd. De AI-crypto schoot helemaal tot $8,88 op het moment van schrijven, terwijl het aan het begin van februari nog rond de $2,1 stond. Een buitengewoon harde stijging.

Met deze stijging is WLD een van de hardst stijgende cryptomunten van de afgelopen maand. Het is daarom niet gek dat ook handelaren op Bybit massaal in WLD handelen. Een groot deel van de interesse komt dan ook voort uit de koersstijging.

Naast de koersstijging heeft Worldcoin een significante mijlpaal bereikt in termen van gebruikersadoptie. Het aantal dagelijkse gebruikers van de World App heeft de grens van één miljoen overschreden, een enorme toename vergeleken met de 100.000 gebruikers in november. Deze snelle groei in adoptie getuigt van de toenemende interesse en het vertrouwen in het project, ondanks de kritiek en zorgen rondom privacy en beveiliging.

Het project streeft ernaar om een veilige, efficiënte en universele manier te bieden voor het bewijzen van menselijkheid, wat essentieel is in het tijdperk van digitale transacties en interacties. Met zijn unieke aanpak en de snelle acceptatie door gebruikers over de hele wereld, hoopt Worldcoin aan de vooravond van het vormgeven van de toekomst van digitale identiteit en beveiliging te staan.

20 euro gratis crypto bij Bybit

Wil jij ook WLD verhandelen, maak dan nu een account aan bij Bybit. Lezers van Crypto Insiders kunnen profiteren van een gratis bonus van 20 euro. Pak de bonus en maak via deze link een account aan bij Bybit.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie