Timo Bult Timo Bult
20/04/2019 14:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/04/2019 14:01

Binance Coin (BNB) breekt ATH na periode met veel positief nieuws

icon-altcoins
Altcoin nieuws
De_koers_van_Binance_Coin _(BNB)_groeit_met_elke_IEO-op_Binance_Launchpad

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Vanochtend vroeg brak Binance Coin (BNB) zijn all time high (ATH) van $24,46. Het succes van de altcoin is vooral te danken aan het positieve nieuws dat Binance al lange tijd omringt, en verdere stijgingen zijn absoluut niet uitgesloten.
Binance Coin’s ATH stond al sinds januari 2018 op $24,46. Sindsdien wist de altcoin nooit meer aan dit prijsniveau te tippen. Het positieve nieuws dat de afgelopen weken naar buiten kwam bracht daar verandering in.
Op het moment van schrijven is BNB $25,02 waard op CoinMarketCap waarmee het maar liefst 6,8% in waarde steeg in de afgelopen 24 uur. De cryptocurrency vestigde echter even daarvoor een nieuwe ATH van $25,52. Justin Sun, CEO van de TRON Foundation, feliciteerde Changpeng Zhao, de CEO van Binance, met het behalen van de nieuwe ATH:

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Positief nieuws

Een aantal dagen geleden tweette Binance een mysterieus bericht de wereld in dat hintte naar de lancering van Binance Chain. De dag daarop werden de geruchten bevestigd dat de blockchain van de exchange eindelijk gelanceerd was.
De lancering van de Binance Chain is echter niet het enige wat ervoor heeft gezorgd dat BNB een nieuwe ATH kon bereiken. Zo bleek het platform Binance Launchpad een enorm succes. Al drie Initial Coin Offerings (ICO) werden er met succes gehouden, waarbij de tokens binnen enkele minuten uitverkocht waren.
Waar de meeste traders echter naar uitkijken is de gedecentraliseerde versie van Binance, Binance DEX. Deze gedecentraliseerde cryptocurrency exchange zal een stuk veiliger zijn dan de gecentraliseerde versie. Daarnaast zal BNB de native cryptocurrency worden op het platform, wat ook geldt voor Binance Launchpad.
Vanwege deze successen en de verwachte toekomstige successen is BNB een zeer goede investering geweest voor de traders die eerder dit jaar instapten. Binance Coin steeg namelijk sinds januari met ruim 316%. BNB blijft interessant gezien het feit dat Binance een steeds grotere speler wordt binnen de crypto-industrie. Verdere stijgingen zijn dan ook zeker niet onrealistisch.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie