Kevin Schijven Kevin Schijven
17/09/2020 06:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/09/2020 06:05

Deze bitcoin exchange is nu de 'officiële crypto-handelspartner' van voetbalclub Lazio

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Deze bitcoin exchange is nu de 'officiële crypto-handelspartner' van voetbalclub Lazio

Nog een voetbalclub stapt de cryptocurrency sector in. Het Italiaanse SS Lazio uit Rome gaat samenwerken met cryptocurrency-exchange StormGain. Dat kondigt het handelsplatform op 16 september aan:


StormGain meldt dat het nu de “officiële crypto-handelspartner” is van Lazio en zal de zogenaamde fan engagement, of betrokkenheid van fans, een boost geven volgens het persbericht. Fans kunnen met behulp van cryptocurrencies meedoen aan dingen als unieke weggeefacties.
Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot de exclusieve VIP suite bij thuiswedstrijden en een tour van Stadio Olympico, oftewel het Olympisch Stadion van Rome, met zijn 70.000 zitplaatsen. Verdere details over de samenwerking zijn er echter nog niet en het is onbekend of de bedrijven een eigen zogenaamde fan token voor Lazio zullen uitbrengen.

StormGain is verheugd om samen te werken met SS Lazio, een wereldberoemd team met een rijke geschiedenis en waarden die perfect aansluiten bij de onze. Door deze sponsoring zijn we verheugd om samen de werelden van cryptohandel en voetbal te betreden en veel opwindende voordelen te bieden. voor onze klanten, die dankzij StormGain exclusieve toegang kunnen winnen tot de Romeinse supersterren en unieke prijzen.

Aldus Alex Althausen, CEO van StormGain. De crypto-beurs lanceerde pas vorig jaar zomer en biedt handelsparen aan voor bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), litecoin (LTC) en bitcoin cash (BCH). Het bedrijf is tevens sponsor van Newcastle United.
Lazio, opgericht in 1900, is een van de topclubs uit de Serie A van Italië en heeft al zeven keer de Italiaanse beker, de Coppa Italia, gewonnen. Marco Canigiani, directeur van evenementen bij Lazio, zegt:

We zijn erg trots op dit partnerschap dat onze innovatieve positionering zal versterken. Ons partnerschap zal ons helpen ons internationale landschap te verbreden en projecten op de voorgrond te creëren voor onze fans.

Andere grote voetbalclubs hebben dergelijke samenwerkingsverbanden dit jaar aangekondigd, voornamelijk met Socios.com, zoals Atlético Madrid, FC Barcelona, Galatasaray, Paris Saint-Germain, Juventus en rivaal AS Roma.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie