Ivo Melchers Ivo Melchers
21/11/2023 18:08 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2023 23:16

Doordachte Solana en Ethereum strategie leverde Robert 766% winst op

Ethereum-ETH Solana-SOL
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Doordachte Solana en Ethereum strategie leverde Robert 766% winst op

Foto: Photography by Adri/Shutterstock

Buiten crypto is er een zee aan overvloed wat betreft investeringsmogelijkheden. De relatief jonge cryptomarkt wordt doorgaans als erg risicovol gelabeld. Om die reden kiest de Italiaanse crypto-enthousiasteling Robert Anzellotti voor een gediversifieerd portfolio met een handjevol cryptomunten én een waslijst aan andere activa. Met een enorm teruggeschroefd risico heeft hij een indrukwekkend rendement weten te behalen.

Zonder jezelf te hoeven verdiepen in alle andere activaklassen om tot een gespreid portfolio te komen, kun je er ook voor kiezen om het portfolio van Anzelloti te kopiëren op handelsplatform eToro. Meld je hier gratis aan en profiteer van de kennis van Robert of vele andere experts.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Gediversifieerd portfolio met bitcoin, ethereum en solana

Robert is een computeringenieur met een grondige kennis van technologie en een passie voor getallen en investeren. Sinds 2017 is hij actief op het wereldwijde platform van eToro en in die jaren heeft hij maar liefst 10.000 volgers en 1.100 kopieerders opgebouwd.

Robert is erg gefocust om zijn risico te minimaliseren en heeft ervoor gekozen om zijn crypto-blootstelling te beperken tot bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en solana (SOL). Dit zijn de drie munten waar hij het meeste vertrouwen in heeft voor de toekomst. In totaal heeft hij 25 procent van zijn kapitaal tot deze drie activa gealloceerd. Met 15,17 procent is bitcoin veruit zijn grootste positie.

Daarbuiten heeft Robert 30 procent in groeiaandelen, met als doel betere rendementen te behalen dan de NASDAQ-100. Om zijn algehele risico fors omlaag te brengen, heeft hij ook nog 30 procent toegewezen aan ‘veilige’ aandelen, zoals waarde- en dividendaandelen. Tot slot houdt Robert momenteel 15 procent van zijn kapitaal aan in een mix van goud en cash.

Robert is naar eigen zeggen een typische lange termijn investeerder en raad mensen aan om voor minimaal 2 jaar zijn portfolio te kopiëren. Wat betreft zijn crypto en groeiaandelen heeft hij specifieke prijsdoelen vastgesteld waartegen de activa op de markt worden gedumpt. De waarde- en dividendaandelen worden minder snel verkocht; alleen bij fundamentele veranderingen.

766% rendement: volg en kopieer Robert

Robert heeft in de afgelopen 2 jaar een rendement van 95 procent weten te bereiken. Kijkend naar de afgelopen 6 jaar zijn de cijfers nog veel indrukwekkender. Hij mag namelijk een winst van maar liefst 766 procent opschrijven over de afgelopen 6 jaar.

Voor veel investeerders kan het lastig zijn om een gespreid portfolio met verschillende activaklassen op te stellen. Het vereist namelijk een grote hoeveelheid kennis van verschillende werelden. Om die reden is het het maar al te handig dat je het portfolio van Robert, en zijn toekomstige transacties, in zijn geheel over kunt nemen op handelsplatform eToro. Natuurlijk ben je niet gebonden aan Robert; je hebt de keuze uit honderden succesvolle handelaren om te volgen en te repliceren.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement