Kevin Schijven Kevin Schijven
25/02/2022 11:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2022 11:30

Ethereum en cardano koersen herstellen fors in groene crypto-markt

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum en cardano koersen herstellen fors in groene crypto-markt

Foto: Blue Planet Studio/Shutterstock

Niet alleen bitcoin (BTC) kon gisteren flink herstellen, ook de koersen van de meeste altcoins maakten ‘s avonds een grote sprong. De gehele top 100 kleurt daarom groen ten opzichte van 24 uur geleden, al staan ze nog wel fors in het rood ten opzichte van een week geleden. De totale marktkapitalisatie van alle crypto steeg de afgelopen 24 uur met ongeveer 9% naar $1,8 biljoen.

Ethereum netwerk nadert gigantische DeFi mijlpaal na explosieve groei
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum voorzichtig bullisher

Ethereum (ETH) kwam gisterenochtend op een dieptepunt van $2.320 uit en begon toen, net als bitcoin, te herstellen. Toen ether ’s avonds bij $2450 aankwam, maakte de koers een flinke sprong en tikte even $2.700 aan. Daar was de weerstand echter nog te groot en ether zakte terug naar vlak boven $2.600 waarmee de koers alsnog 11,4% in de plus staat ten opzichte van 24 uur geleden.

Advertentie

XRP, SOL, SHIB, DOGE flink in de plus

Binance coin (BNB) komt weer rond $360 uit waarmee de koers 8,8% in de plus staat. Ripple (XRP) heeft momenteel moeite met de $0,7 maar staat alsnog 9% in de plus. Solana (SOL) piekte even helemaal naar $93, maar zakt daarna terug naar $88. Toch staat SOL alsnog 9,5% in de plus. Dan volgen de beide meme tokens, dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB). SHIB stijgt met 9,8%, maar heeft moeite met $0,000024. DOGE staat al 10,2% in de plus en komt op $0,122 uit.

Kans dat Ethereum ETF er in mei komt is 50%, zegt bankgigant
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

ADA, DOT & LUNA hardste stijgers uit top 10

Cardano (ADA) staat zelfs 10,6% in de plus en duwt momenteel tegen $0,85 aan. Avalanche (AVAX) staat 11,5% in de plus maar zakt momenteel onder $75. Polkadot (DOT) staat maar liefst 12,6% in de plus en lijkt vooralsnog stand boven $16 te houden. Terra (LUNA) steelt vandaag de show op de cryptocurrency markt. LUNA staat maar liefst 24% in de plus en vecht momenteel met $65. LUNA is door die enorme stijging ook bijna de enige koers die in de plus staat ten opzichte van een week geleden, en wel met 30%. De stijging heeft waarschijnlijk met dit recente nieuws te maken.

Veelbelovend Ethereum project krijgt steun van Coinbase en Google Cloud
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Top 100 crypto hardste stijgers

Harmony (ONE), enjin coin (ENJ), cronos (CRO), theta network (THETA) staan ook zo’n 13% in de plus vanochtend. Kadena (KDA), decentraland (MANA), osmosis (OSMO), thorchain (RUNE), helium (HNT), basic attention token (BAT) en chainlink (LINK) zijn allemaal met ongeveer 14% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Neo (NEO), tezos (XTZ), curve (CRV), synthetix (SNX), zcash (ZEC), theta fuel (TFUEL) staan al 15% in de plus. Voor juno (JUNO) en gala (GALA) is dat 17%. Fantom (FTM), anchor protocol (ANC) en convex finance (CVX) staat zo’n 19% in de plus. Arweave (AR) en maker (MKR) stijgen met 20% en ecomi (OMI) met 21%. Amp (AMP) is samen met terra vandaag de hardste stijger en staat 24% in de plus. Anchor stormde gisterenavond voor het eerst de top 100 binnen en staat zelfs 75% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie