Timo Bult Timo Bult
19/10/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/10/2019 14:45

Hoorzitting SEC vs. Telegram Open Network uitgesteld tot februari 2020

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Hoorzitting SEC vs. Telegram Open Network uitgesteld tot februari 2020

De hoorzitting die op 24 oktober zou plaatsvinden, vlak voor de lancering van het Telegram Open Network (TON), is uitgesteld tot februari 2020. Dit blijkt uit een gerechtelijk bevel dat Cointelegraph in handen heeft. De geplande lancering van TON op 31 oktober zal dus waarschijnlijk niet doorgaan.
De Securities and Exchange Commission (SEC) diende vorige week een aanklacht in tegen Telegram nadat het de Initial Coin Offering (ICO), waarmee Telegram het recordbedrag van $1,7 miljard ophaalde, illegaal verklaarde. TON diende in reactie daarop een tegen-aanklacht in waarop de SEC een nieuwe aanklacht indiende.
Volgens het nieuwste gerechtelijk bevel van de U.S. District Court for the Southern District of New York zal de volgende hoorzitting pas plaatsvinden in februari 2020:

ER WORDT BEVOLEN dat gedaagden geen “Grams” aan een persoon of entiteit mogen aanbieden, verkopen, leveren of distribueren tot het einde van de hoorzitting die door de rechtbank is gepland voor 18 en 19 februari 2020 (“hoorzitting”), behalve op verder beschikking van het Hof of instemming van de partijen. Ter terechtzitting kan elke partij het Hof verplaatsen voor de voortzetting of ontbinding van deze beschikking.

Wat dit precies inhoudt voor de investeerders die in het project investeerde is niet duidelijk. Het is nu echter zo goed als zeker dat TON niet op 31 oktober gelanceerd zal worden. Telegram vroeg afgelopen week nog aan de investeerders akkoord te gaan met uitstel van de koopovereenkomsten, echter is dit een ingewikkeld proces gezien de verschillende soorten overeenkomsten die zijn gesloten.
Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe column voor je klaarstaan. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie