Home Nieuws Altcoin nieuws MoneyGram: 10% van transacties tussen VS en Mexico met Ripple's ODL

MoneyGram: 10% van transacties tussen VS en Mexico met Ripple’s ODL

Een van ’s werelds grootste betalingsverwerkers, MoneyGram, gebruikt voor 10% van de transacties tussen de Verenigde Staten en Mexico die het verwerkt Ripple’s On-Demand Liquidity (ODL). Dit maakt de CEO en voorzitter van het bedrijf, Alex Holmes, op 8 november bekend tijdens Swell 2019.

In juni van dit jaar gingen Ripple en MoneyGram de samenwerking aan. MoneyGram zou een deel van de overboekingen met XRP gaan uitvoeren en Ripple kreeg de optie om te investeren in het bedrijf. Destijds noemde de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, de deal met MoneyGram groter dan de publicatie van de Libra whitepaper.

- Advertentie -

Een kleine 6 maanden nadat de deal bekend werd gemaakt, wordt 10% van de transacties tussen de VS en Mexico met ODL verwerkt.

Wat ik geweldig vind aan ODL is dat we helemaal vooraan staan in deze technologie … We kunnen miljarden dollars in seconden afwikkelen. De magie komt echt van het koppelen van MoneyGram-transacties met de ODL van Ripple.

Aldus Holmes. Tijdens het gesprek tussen Holmes en Garlinghouse tijdens Swell 2019 stelde de CEO van MoneyGram verder dat het bedrijf van plan is om “agressief nieuwe corridors” te openen waarbij gebruik wordt gemaakt van RippleNet.

Onlangs maakte Ripple bekend dat het 300 klanten heeft. Daarnaast zou het aantal transacties op RippleNet zijn vertienvoudigd. Garlinghouse noemde dit “een van de beste jaren voor Ripple tot nu toe.”

Garlinghouse zei eerder deze week te verwachten dat “99% van alle crypto waarschijnlijk naar nul gaat.” Volgens hem zal maar 1% echte problemen voor echte klanten oplossen, aldus Garlinghouse in een interview met Bloomberg.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.378,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.430,69 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.445,81 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.447,06 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.