Erik Juffermans Erik Juffermans
28/02/2024 15:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/02/2024 12:59

VeChain (VET) houders opgelet: CEO deelt vandaag nieuwe plannen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain (VET) houders opgelet: CEO deelt vandaag nieuwe plannen

Foto: Ivan Babydov/Shutterstock

Vandaag is een belangrijke dag voor VeChain (VET) investeerders. Vanaf zeven uur vanavond presenteert het team van VeChain zijn plannen voor de toekomst van het netwerk.

Het team zal dit doen tijdens een bijeenkomst in ons eigen Amsterdam. Het evenement biedt een unieke kans voor ontwikkelaars en de gemeenschap om bij elkaar te komen. VeChain kondigde deze ontmoeting eerder deze maand via X (Twitter) aan.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Wat is eigenlijk VeChain?

Ten eerste: wat is VeChain precies? VeChain is al langere tijd een favoriet onder liefhebbers in de crypto wereld. VeChain, kort voor VechainThor, is een layer 1 blockchain netwerk zoals bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Maar waar VeChain echt in uitblinkt, is in de supply chain management en traceerbaarheid, met een sterke focus op transparantie en verduurzaming. Het platform maakt gebruik van blockchain- en IoT-technologieën om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van hun toeleveringsketens.

Het netwerk draait ook al een tijdje mee in de crypto-wereld. De ontwikkelingen van VeChain begonnen al in 2015 en daarmee is het netwerk een ouwe rot te noemen in de crypto wereld. Vanaf 2018 werd het VeChain mainnet en de token met de ticker VET gelanceerd.

Tijdens de bijeenkomst vanavond zal uiteraard CEO, Sunny Lu, zijn zegje doen. Hierbij zal naar verwachting een exclusief kijkje worden gegeven in de toekomstplannen van VeChain.

De ontmoeting haakt aan op het Mobile World Congress (MWC) dat dit jaar in Barcelona plaatsvindt. MWC is elk jaar het meest geanticipeerde mobiele communicatie evenement, en ook VeChain is dit jaar aanwezig.

VET is een gevestigde naam

Inmiddels is VeChain een gevestigde naam in de blockchain wereld. Het project helpt al talloze bedrijven met het verduurzamen en optimaliseren van hun operaties. Zo ging het project al samenwerkingen aan met grote namen zoals Walmart, BMW, Bayer en BYD.

Door de jaren heen heeft VeChain wereldwijd een trouwe achterban opgebouwd. Zo ook in Nederland. Het evenement in Amsterdam vanavond is een mooi moment voor alle VeChain aanhangers om samen te komen met de ontwikkelaars en de mooie successen van de afgelopen jaren te vieren. 

De afgelopen maanden hebben investeerders in VET in ieder geval niets te klagen. Sinds oktober, aangespoord door de bitcoin (BTC) opmars, steeg VET al ruim 200 procent. De historische piek van VET bedraagt $0,28 en de huidige koers is op moment van schrijven $0,048.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie