Erik Juffermans Erik Juffermans
28/02/2024 15:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/02/2024 12:59

VeChain (VET) houders opgelet: CEO deelt vandaag nieuwe plannen

VeChain-VET
icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain (VET) verlaat groene zone en start opmars naar hogere prijzen

Foto: Ivan Babydov/Shutterstock

Vandaag is een belangrijke dag voor VeChain (VET) investeerders. Vanaf zeven uur vanavond presenteert het team van VeChain zijn plannen voor de toekomst van het netwerk.

Het team zal dit doen tijdens een bijeenkomst in ons eigen Amsterdam. Het evenement biedt een unieke kans voor ontwikkelaars en de gemeenschap om bij elkaar te komen. VeChain kondigde deze ontmoeting eerder deze maand via X (Twitter) aan.

Cryptomunten van beroemdheden blijken flop; miljarden weg
Cryptomunten van beroemdheden blijken flop; miljarden weg

Wat is eigenlijk VeChain?

Ten eerste: wat is VeChain precies? VeChain is al langere tijd een favoriet onder liefhebbers in de crypto wereld. VeChain, kort voor VechainThor, is een layer 1 blockchain netwerk zoals bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Maar waar VeChain echt in uitblinkt, is in de supply chain management en traceerbaarheid, met een sterke focus op transparantie en verduurzaming. Het platform maakt gebruik van blockchain- en IoT-technologieën om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van hun toeleveringsketens.

Het netwerk draait ook al een tijdje mee in de crypto-wereld. De ontwikkelingen van VeChain begonnen al in 2015 en daarmee is het netwerk een ouwe rot te noemen in de crypto wereld. Vanaf 2018 werd het VeChain mainnet en de token met de ticker VET gelanceerd.

Tijdens de bijeenkomst vanavond zal uiteraard CEO, Sunny Lu, zijn zegje doen. Hierbij zal naar verwachting een exclusief kijkje worden gegeven in de toekomstplannen van VeChain.

De ontmoeting haakt aan op het Mobile World Congress (MWC) dat dit jaar in Barcelona plaatsvindt. MWC is elk jaar het meest geanticipeerde mobiele communicatie evenement, en ook VeChain is dit jaar aanwezig.

VET is een gevestigde naam

Inmiddels is VeChain een gevestigde naam in de blockchain wereld. Het project helpt al talloze bedrijven met het verduurzamen en optimaliseren van hun operaties. Zo ging het project al samenwerkingen aan met grote namen zoals Walmart, BMW, Bayer en BYD.

Door de jaren heen heeft VeChain wereldwijd een trouwe achterban opgebouwd. Zo ook in Nederland. Het evenement in Amsterdam vanavond is een mooi moment voor alle VeChain aanhangers om samen te komen met de ontwikkelaars en de mooie successen van de afgelopen jaren te vieren. 

De afgelopen maanden hebben investeerders in VET in ieder geval niets te klagen. Sinds oktober, aangespoord door de bitcoin (BTC) opmars, steeg VET al ruim 200 procent. De historische piek van VET bedraagt $0,28 en de huidige koers is op moment van schrijven $0,048.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Erik Juffermans is sinds januari 2022 een gepassioneerde auteur bij Crypto Insiders. Met een academische achtergrond in internationale politiek en antropologie, combineert hij zijn kennis en kritische blik om diepgaande analyses te maken over de raakvlakken tussen crypto en diverse maatschappelijke aspecten. Sinds 2017 is Erik actief in de cryptowereld, gedreven door de unieke financiële vrijheid en de tegendraadsheid van de sector. Hij specialiseert zich in Bitcoin mining, Decentralized Finance, overheid en regulatie, en Ethereum.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie