Rico Engelbarts
27/05/2018 19:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/05/2018 19:30

Veerkrachtig Tron (TRX) houdt hoofd boven water in bearish markt

icon-altcoins
Altcoin nieuws
veerkrachtig_tron_trx_houdt_hoofd_boven_water_in_bear_market

Zondagen zijn meestal lastig voor de cryptomarkt. De geschiedenis leert ons dat welke kant de markt op zondagavond ook opgaat, dat de toon kan zetten voor de hele komende week. Afgelopen zondag begon de totale marktkapitalisatie van $390 richting maandag te dalen en bereikte op donderdag het laagste punt van deze maand met $324 miljard. Momenteel is dat $327 miljard, wat neerkomt op een daling van 17% in een week.
Bitcoin (BTC) is aanzienlijk zwak en staat op $7.320. Deze waarde is 13,5% lager dan die van vorige zondag. Tron (TRX) was afgelopen zondag $0,074 waard en wordt momenteel voor $0,0724 verhandeld. De token schommelde afgelopen week tussen de $0,0835 en $0,068.
De reden voor deze veerkracht van TRX wordt toegeschreven aan de lancering van het MainNet die in minder dan drie dagen plaats zal vinden. Terwijl Bitcoin tekenen van achteruitgang vertoont, mag gesteld worden dat er slechts twee opties voor TRX zijn: een verdere waardevermeerdering in de aanloop naar donderdag, of dat de token een zijwaartse beweging vertoont in de koers de komende week.
Ook valt de grote bedrijvigheid op te merken waar TRX begin juni mee geconfronteerd zal worden. Op 31 mei zullen een reeks evenementen van start gaan die eindigen met de Super Representative verkiezingen op 26 juni. Dit betekent dat er de komende vier weken veel gebeurtenissen plaats zullen vinden die gepaard gaan met een opwaartse beweging van TRX.
Oprichter en CEO van Tron, Justin Sun, heeft de zaken ook spannender gemaakt door een partnership met vSport te beginnen, aan de vooravond van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal dat 14 juni van start gaat. Ook ging het nieuws dat Sun, via de Tron Foundation, BitTorrent.Inc wilde kopen. Al deze gebeurtenissen zijn factoren om rekening mee te houden als het over een paar dagen juni wordt.
Kortom, de hele cryptomarkt verkeert in een bearish trend. TRX staat een paar gebeurtenissen te wachten die de token, en later munt, zullen laten drijven terwijl de rest van de cryptomarkt lijdt onder de huidige trend. Sommige analisten hebben zelfs beweerd dat TRX zich opmaakt voor een opwaartse trend in de komende dagen.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie