Home Nieuws Altcoin nieuws Veerkrachtig Tron (TRX) houdt hoofd boven water in bearish markt

Veerkrachtig Tron (TRX) houdt hoofd boven water in bearish markt

- Advertentie -

Zondagen zijn meestal lastig voor de cryptomarkt. De geschiedenis leert ons dat welke kant de markt op zondagavond ook opgaat, dat de toon kan zetten voor de hele komende week. Afgelopen zondag begon de totale marktkapitalisatie van $390 richting maandag te dalen en bereikte op donderdag het laagste punt van deze maand met $324 miljard. Momenteel is dat $327 miljard, wat neerkomt op een daling van 17% in een week.

Bitcoin (BTC) is aanzienlijk zwak en staat op $7.320. Deze waarde is 13,5% lager dan die van vorige zondag. Tron (TRX) was afgelopen zondag $0,074 waard en wordt momenteel voor $0,0724 verhandeld. De token schommelde afgelopen week tussen de $0,0835 en $0,068.

De reden voor deze veerkracht van TRX wordt toegeschreven aan de lancering van het MainNet die in minder dan drie dagen plaats zal vinden. Terwijl Bitcoin tekenen van achteruitgang vertoont, mag gesteld worden dat er slechts twee opties voor TRX zijn: een verdere waardevermeerdering in de aanloop naar donderdag, of dat de token een zijwaartse beweging vertoont in de koers de komende week.

Ook valt de grote bedrijvigheid op te merken waar TRX begin juni mee geconfronteerd zal worden. Op 31 mei zullen een reeks evenementen van start gaan die eindigen met de Super Representative verkiezingen op 26 juni. Dit betekent dat er de komende vier weken veel gebeurtenissen plaats zullen vinden die gepaard gaan met een opwaartse beweging van TRX.

Oprichter en CEO van Tron, Justin Sun, heeft de zaken ook spannender gemaakt door een partnership met vSport te beginnen, aan de vooravond van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal dat 14 juni van start gaat. Ook ging het nieuws dat Sun, via de Tron Foundation, BitTorrent.Inc wilde kopen. Al deze gebeurtenissen zijn factoren om rekening mee te houden als het over een paar dagen juni wordt.

Kortom, de hele cryptomarkt verkeert in een bearish trend. TRX staat een paar gebeurtenissen te wachten die de token, en later munt, zullen laten drijven terwijl de rest van de cryptomarkt lijdt onder de huidige trend. Sommige analisten hebben zelfs beweerd dat TRX zich opmaakt voor een opwaartse trend in de komende dagen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.742,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.479,10 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.509,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.539,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.574,50 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...