Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws België gaat voor ruim €110.000 aan bitcoin (BTC) en altcoins veilen

België gaat voor ruim €110.000 aan bitcoin (BTC) en altcoins veilen

Afgelopen vrijdag werd aangekondigd dat België voor ruim €110.000 aan bitcoin (BTC) en altcoins zal veilen. De cryptocurrency zullen geen minimumprijs hebben. Dit biedt nieuwe kansen voor investeerders om zo laag mogelijk in te kunnen stappen.

De veiling die in Dublin zal worden gehouden door Willsons Auctions voor de Belgische overheid zal 24 maart plaatsvinden. Volgens de aankondiging zal er bitcoin, bitcoin cash (BCH) en bitcoin gold (BTG) geveild worden. Bitcoin zal in delen van 0,25 tot 1 BTC worden verkocht en voor altcoins zal dit in grotere fracties gaan.

Deze manier van handelen blijkt erg populair bij onze klanten, die online kunnen meedoen aan de veiling en cryptocurrency kunnen kopen via een betrouwbare veiling in plaats van online exchanges, waar meer risico aan verbonden is.

- Advertentie -

Zo gaf Mark Woods, een medewerker van Wilsons Auction, aan. Woods voegde toe:

Wij bieden assistentie tijdens het gehele proces, wat betekent dat zowel nieuwelingen in de wereld van de cryptocurrency en gevorderde investeerders mee kunnen doen op een gelijk speelveld.

Bovenstaande verkoop zal Ierlands eerste publieke veiling zijn waarop cryptocurrencies worden verkocht. Ondanks de herkomst van de digitale valuta niet aangegeven wordt gaf Aidan Larkin van Wilsons Auctions aan dat de geveilde coins vaak afkomstig zijn van officiële instanties.

Overige geveilde cryptocurrencies

Vorige maand hield de Amerikaanse overheid nog een veilig waarbij $31 miljoen aan cryptocurrencies werd verkocht.

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.147,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.208,94 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.211,24 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.245,59 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...