Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin adressen met minstens 1 BTC stijgt naar all-time high (ATH), dit is waarom dat bullish is

Bitcoin (BTC) investeerders lijken vooralsnog onaangedaan te zijn door de recente prijsschommelingen, zegt blockchain onderzoeksbureau Glassnode.

Het aantal “wholecoiners,” oftewel wallet adressen met ten minste één BTC, is de afgelopen jaren continue gestegen en bereikte op 8 september een nieuwe all-time high (ATH) boven de 823.000, meldt Glassnode:

- Advertentie -

De koers van bitcoin tikte een paar keer de $12.000 aan in augustus maar stuitte steeds op veel weerstand. Ook begin deze maand kwam de BTC-koers kort boven de $12.000 uit om vervolgens weer helemaal terug naar $10.000 te zakken. Toch zijn de ontwikkelingen bullish aangezien klaarblijkelijk meer mensen geloven in de toekomst van bitcoin.

PlanB, de bekende anonieme Nederlandse analist, meldde eerder deze week, gebaseerd op gegevens van Glassnode, dat ook het aantal adressen met ten minste 0,1 BTC aan het stijgen is en de 3 miljoen had bereikt.

Su Zhu, CEO van het Singaporese Three Arrows Capital, zei onlangs dat het aantal ‘accumulatieadressen,’ dat zijn adressen met minstens twee transacties ontvangen hebben en die geen bitcoin verstuurd hebben, de afgelopen week is toegenomen. Tevens gebaseerd op data van Glassnode.

Recentelijk kwam ook naar buiten dat het handelsvolume op cryptocurrency-exchanges blijft stijgen en dat de hash rate van bitcoin een nieuwe ATH heeft bereikt, ondanks de prijsdalingen. Toch meldde cryptocurrency-exchange Kraken onlangs in een maandelijks rapport dat september doorgaans gemiddeld de slechtst presterende maand is in de geschiedenis van bitcoin, maar dat de koers weer hard zou kunnen gaan stijgen in oktober.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.308,96 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.308,96 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...