Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) belandt in de kasreserve van miljardenbedrijf, en ander groot nieuws van deze week!

Het was weer een week met veel interessante ontwikkelingen op de crypto-markt. Was je te druk om het allemaal bij te houden? Geen probleem! In dit artikel zetten we het opvallendste en grootste nieuws van de afgelopen week nog even op een rijtje.

‘Een van de belangrijkste gebeurtenissen in bitcoins (BTC) bestaan’

De week begon met een nieuwsbericht over Galaxy Digital, een crypto-investeringsbedrijf, dat in zijn maandelijkse marktrapport een gebeurtenis uit augustus aanhaalt. De aankoop van $250 miljoen aan bitcoin (BTC) door miljardenbedrijf MicroStrategy zou volgens het bedrijf namelijk “een van de meest baanbrekende en legitimerende gebeurtenissen” voor bitcoin en de crypto-ruimte in het algemeen zijn.

- Advertentie -

Een dag later werd bekend dat MicroStrategy er nog een schepje bovenop deed. Het bedrijf kondigde namelijk aan dat het zijn kasreservebeleid heeft aangepast en dat bitcoin er nu officieel onderdeel van is. Daarnaast maakte de CEO van het bedrijf bekend dat MicroStrategy nog eens $175 aan bitcoin heeft gekocht. Hiermee heeft het nu $425 miljoen in BTC!

DeFi blijft ontploffen

Ook de Decentralized Finance (DeFi) markt stond niet stil. De protocollen blijven steeds meer investeerders aantrekken, iets wat onder andere blijkt uit het feit dat er enorm veel bitcoin op Ethereum (ETH) staat. Door bitcoins te tokeniseren kunnen investeerders BTC inzetten in protocollen. Deze week werd de belangrijke mijlpaal van 100.000 vergrendelde bitcoins bereikt.

“Tijd voor een stijging”

De bekende Nederlandse analist PlanB liet deze week in een tweet weten dat het “tijd is voor een stijging.” Volgens zijn model zou de prijs moeten gaan stijgen wil het model intact blijven. Hij baseert zijn uitspraak op zijn Stock-to-Flow model. Volgens dit model zou bitcoin tegen 2024 op een prijs van $288.000 moeten staan.

Uniswap is gul

En ten slotte was het grote nieuws deze week de onverwachte airdrop van DeFi exchange Uniswap. De exchange gaf uit het niets iedere gebruiker die ooit een transactie binnen het protocol heeft gedaan 400 UNI.

De token zag deze week een behoorlijke piek. Het bereikte een high van $8,58 op cryptocurrency exchange Binance. Dit houdt in dat de Uniswap gebruiker die op het juiste moment zijn UNI verkocht, ruim $3.400 cadeau heeft gekregen! Ondertussen is de prijs alweer flink gedaald. Daarnaast had niet elke investeerder geluk met het kopen van UNI, zo blijkt uit dit nieuwsbericht.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.836,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.874,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.906,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.908,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.034,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.034,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.836,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.874,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.906,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€10.908,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...