Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koers stijging zorgt voor enorme instroom bij Grayscale’s crypto-fondsen

De cryptocurrency-beleggingsfondsen onder beheer van Grayscale Investments zijn met $1 miljard gegroeid in elf dagen tijd. Dat meldt de grote digitale vermogensbeheerder 28 juli op Twitter:

- Advertentie -

Grayscale heeft nu $5,1 miljard assets under management (AUM), oftewel $5,1 miljard vermogen onder beheer. Verreweg zit het meest hiervan in de Bitcoin (BTC) trustfonds van Grayscale met $4,31 miljard. Deze wordt gevolgd door de Ethereum (ETH) Trust met $581,7 miljoen en de Ethereum Classic (ETC) Trust met $80,4 miljoen

Er zijn ook fondsen voor horizen (ZEN), litecoin (LTC), stellar lumens (XLM), xrp (XRP), bitcoin cash (BCH) en zcash (ZEC). De fondsen van BCH en ZEC zitten nu boven de $12 miljoen terwijl de rest enkele miljoenen bevatten.

Grayscale wordt steeds populairder onder institutionele investeerders die de crypto-markt instappen. Enkele maanden geleden kwam naar buiten dat het bedrijf meer bitcoin (BTC) opkocht dan ‘gemined’ wordt, maar dat kwam twee weken geleden plotseling ten einde.

Ryan Watkins, onderzoeker bij Messari, zei echter in juni dat het helemaal niet klopt dat Grayscale 150% van alle geminede bitcoin aan het opkopen is en dat dit aantal waarschijnlijk eerder rond de 33% ligt.

Grayscale ontving vorige week nog goedkeuring van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) voor de trustfondsen voor bitcoin cash en litecoin. Het zijn de eerst gereguleerde verhandelbare effecten van deze twee cryptocurrencies in de VS.

Barry Silbert, CEO van Grayscale, zei onlangs dat we nu het punt voorbij zijn dat het onmogelijk nog is om bitcoin te verbieden in de VS.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.208,61 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.208,61 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...