Roy van Krieken Roy van Krieken
20/03/2024 19:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2024 17:13

Bitvavo telt af: Gratis crypto voor alle Nederlanders voor bitcoin halving

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitvavo breidt opnieuw uit, dit keer naar Frankrijk

Foto: Bitvavo

In de wereld van cryptocurrencies staan we aan de vooravond van een bijzonder moment: de aanstaande bitcoin (BTC) halving. Dit is een gebeurtenis die historisch gezien een positieve invloed heeft op de koers van BTC. Te midden van deze spannende periode heeft Bitvavo een aanbod ter viering van deze mijlpaal en de groei van het Bitcoin netwerk.

Voor lezers van Crypto Insiders biedt Bitvavo Nederlanders momenteel 20 euro gratis crypto naar keuze aan.

Bitcoin halving komt eraan

De aanstaande bitcoin halving is een enorm belangrijk moment in de crypto wereld en wordt volgende maand al verwacht. Dit fenomeen, dat eens in de vier jaar voorkomt, halveert de beloning voor bitcoin miners. Dat betekent vervolgens weer dat het aanbod van nieuwe bitcoins vertraagt.

Historisch gezien heeft dit evenement een positieve invloed op de bitcoin koers, omdat een verlaagd aanbod bij gelijkblijvende of toenemende vraag vaak tot prijsstijgingen leidt.

Deze schaarste speelt een cruciale rol in de waardeontwikkeling van bitcoin. Met de halving in het verschiet speculeren investeerders en analisten over de potentiële impact op de marktprijzen. Bij voorgaande halvings schoot de BTC koers als gevolg van deze gebeurtenis behoorlijk door het dak. Het is niet uitgesloten dat een vergelijkbaar scenario zich dit jaar herhaalt.

Hoe je kunt profiteren van Bitvavo’s aanbod

Bitvavo speelt in op deze anticipatie rondom de halving door gebruikers de kans te geven nu actie te ondernemen met een interessante actie voor alle Nederlanders. Door een eenvoudige registratie kan iedere nieuwe gebruiker van Bitvavo €20 aan gratis crypto claimen, wat een directe kans biedt om betrokken te raken bij de cryptomarkt zonder voorafgaande investering.

Deelnemers hebben de vrijheid om deze bonus te converteren naar bitcoin of een van de meer dan 200 andere beschikbare cryptocurrencies.

Met de bitcoin halving op komst biedt Bitvavo’s initiatief een unieke kans om deel uit te maken van een van de meest significante gebeurtenissen in de cryptowereld. Of je nu een ervaren crypto-investeerder bent of nieuw in de markt, dit is het perfecte moment om te beginnen of je portfolio uit te breiden op Bitvavo. Wie weet wat die 20 euro over een jaar waard zal zijn.

Pak 20 euro gratis

Wil je voordat je je registreert bij Bitvavo nog even alles rustig bekijken? Dat kan. Om meer te weten te komen over Bitvavo kun je op deze pagina onze Bitvavo review lezen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Advertentie