Bitcoin kopen? Eerste ā‚¬1.000 zonder commissie Bitvavo

Whale verplaatst $1,1 miljard aan bitcoin (BTC), was het Craig Wright of toch iemand anders?

Er zijn 123.447 bitcoins (BTC) verplaatst ter waarde van bijna $1,1 miljard. Dat meldt Whale Alert op 16 januari, een Twitteraccount dat grote transacties bijhoudt:

- Advertentie -

De overboeking viel enigszins samen met de enorme prijsstijging van bitcoin SV gisteren. Daardoor werd er in de markt gespeculeerd of het te maken had met de rechtszaak omtrent Craig Wright en de 1,1 miljoen BTC die hij beweert te hebben in de “Tulip Trust,” waarvan hij, naar verluid, de keys kwijt van is.

Craig Wright beweert inmiddels dat hij weer toegang heeft tot de fondsen, maar uit de meest recente ontwikkelingen blijkt dat waarschijnlijk vooralsnog niet waar te zijn. De prijs van BSV maakt ondertussen weer een duikvlucht.

Uiteindelijk kwam naar buiten dat het gaat om een grote transactie van cryptocurrency-exchange Bitfinex die een hot wallet heeft aangevuld. Dat bevestigde de CTO van Bitfinex, Paolo Ardoino, zojuist:

Het viel Rythm trader op dat de transactiekosten voor de overdracht maar ongeveer $80 gekost heeft en dat er geen overheden, banken of andere derde partijen bij betrokken waren, iets wat onmogelijk is met fiatvaluta:

Andere bronnen melden dat de kosten van de transactie zelfs onder de 50 cent zat. Anthony Pompliano, medeoprichter van Morgan Greek Digital, meldde begin dit jaar dat er maar liefst $673 miljard aan bitcoin in 2019 werd overgeboekt:

Onlangs werd er nog door een whale 5.000 BTC naar cryptocurrency-exchange Poloniex verplaatst. Kort voor oudejaarsdag had de voormalig CEO van Ripple, Chris Larsen, 60 miljoen XRP naar een onbekend adres gestuurd.

Uit een nieuw onderzoek van Chainalysis blijkt dat er in 2019 $2,8 miljard aan bitcoin, afkomstig van criminele activiteiten, is overgemaakt naar exchanges.

David heeft eenĀ nieuwe wekelijkse koersanalyseĀ online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Gratis videoā€™s bekijken? Surf dan naar onsĀ YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met David en ons meekletsen? Join dan onsĀ gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten,Ā Facebookā€“ ofĀ Twitter.Ā MeediscussiĆ«ren? Meld je dan aan voor onsĀ TelegramĀ kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.948,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.021,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.024,10 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.087,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.087,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.948,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.021,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.024,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De keiharde waarheid voor (startende) investeerders!

Wat is de grootste overeenkomst tussen eind 2017-begin 2018 en medio 2020? Precies, het grote aantal "nieuwe" investeerders op de markt. Deze keer niet...