Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 12 juni

Goeiemorgen! 07:00 uur ’s ochtends, dus weer de hoogste tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en crypto-nieuws van gisteren. Wil je meer dan alleen het nieuws? In ons Telegramkanaal kan je dag en nacht met ons en onze community van inmiddels bijna 800 man kletsen over interessante cryptocurrencies en koersen. Elke doordeweekse dag krijg je er ook een video-update van de koers! Aanmelden doe je hier!

In de nacht van maandag op dinsdag wist bitcoin (BTC) niet door de $8.000 te breken, maar toonde gisteren in de ochtend volgens analisten toch bullish signalen voor de korte termijn. Gedurende de dinsdag deed bitcoin opnieuw een poging en presteerde het uiteindelijk om 17:29 uur de $8.182 aan te tikken op CoinMarketCap.

De grootste stijger in de top 10 cryptocurrencies was opnieuw litecoin (LTC). Een mogelijke verklaring voor de bijzonder goede prestaties van LTC is de aankomende halving.

Advertentie

De Coinbase Card, de cryptocurrency debet kaart van de Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase, werd gisteren uitgebracht in zes Europese landen waaronder Nederland.

Berichtendienst Telegram hield de grootste private initial coin offering (ICO) ooit in 2018 voor de Gram token, de cryptocurrency van Telegram. Gisteren bleek dat er nu een publieke ICO gepland staat voor de Telegram Open Network (TON) token.

De Financial Action Task Force (FATF) gaat naar verluidt binnenkort nieuwe richtlijnen opzetten voor de cryptocurrency-markt. De nieuwe regelgeving zou naar verluidt betrekking hebben op cryptocurrency exchanges, custodians en crypto hedgefondsen. Het doel zou voornamelijk zijn om maatregelen in te stellen tegen witwaspraktijken.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.751,90 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.698,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.729,22 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.753,92 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.769,18 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.769,89 Kopen
Laatste nieuws