Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 23 mei

264

Goeiemorgen! T.G.I.F! VrijMiBo! Goed, eerst nog even werken, maar dan zit deze week er weer op. Wij gaan in het weekend gewoon door natuurlijk en op Telegram is er zelfs bijna 24/7 discussie over blockchain en cryptocurrency! Wil je de discussie ook aan met ons en onze community? Klik dan hier om je aan te melden. Elke doordeweekse dag ontvang je daar gratis en voor niets een video-update van de koers. Alright, tijd voor Koffie met CI!, je dagelijkse samenvatting van het blockchain- en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Gaan we dan:

Volgens crypto-analist Leah Wald is er, totdat we een nieuwe All Time High (ATH) behalen met bitcoin (BTC), nog altijd een kans dat we naar de $1.000 terugzakken. In haar uitleg maakt ze de vergelijking met de prijsbewegingen van suiker.

De opwaartse trend van bitcoin leek gisteren even een adempauze te nemen. De koers zakte iets terug en vormde een bearish patroon voor de korte termijn. Ook ethereum (ETH) zakte net als alle andere altcoins in de top 10.

Later op de dag werd duidelijk dat het stijgend driehoekspatroon van bitcoin stand leek te houden. Dit is volgens sommige analisten een indicator dat de koers vanaf dit punt mogelijk weer richting de resistance-lijn van het patroon gaat handelen.

Cryptocurrency exchange Binance ondervond eergisteren zware lag. Hierdoor kunnen gebruikers van het platform soms niet handelen in cryptocurrency. De oorzaak van het euvel was een extreem hoog handelsvolume.

De Nederlandse Fiscale Inlichtingen- en OpsporingsDienst (FIOD) heeft samen met Europol en andere Nederlandse autoriteiten een van de grootste cryptocurrency-mixers uit de lucht gehaald. De zes servers van Bestmixer.io, die haar diensten aanbood sinds mei 2018, werden volgens de autoriteiten gebruikt om de herkomst van cryptovaluta te verhullen en daarmee geld wit te wassen.

Na ABN AMRO staakt nu ook Rabobank met de ontwikkeling van zijn eigen cryptocurrency wallet. Dit laat een woordvoerder van de bank op 23 mei aan The Next Web weten. Volgens de bank is er nog te veel onduidelijkheid omtrent regelgeving en cryptocurrency.

Zo, je bent weer bij!

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

+
Satos

9/10

€9.268,42 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.127,52 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€9.190,56 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.206,16 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.151,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.247,79 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.312,60 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.205,43 Kopen
Laatste nieuws