Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Koffie met CI: het crypto nieuws van 5 juni

Goeiemorgen! We zijn over de helft, nog twee dagen ploegen en dan is het weekend! Niet in blockchain– en cryptocurrency-land natuurlijk, daar gaan de ontwikkelingen dag en nacht door. Ook onze Telegramgroep is 24/7 live. Meekletsen met ons en onze community van inmiddels bijna 750 man én vrouw over de koersen en interessante projecten? Klik dan hier om je aan te melden! Goed, tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren. Let’s go:

De vraag rijst natuurlijk, hoe ver de koers van bitcoin (BTC) nog kan zakken. Voor de korte termijn zijn analisten van mening dat de bodem nog gevonden moet worden. Mogelijk vindt bitcoin op de $7.000 support, maar een verdere daling is niet uitgesloten!

- Advertentie -

De koers van Binance Coin (BNB), daar is amper wat over te klagen. Het blijkt dat Binance Coin (BNB) tot een van de best presterende cryptocurrencies hoort dit jaar. De koers van de cryptocurrency lijkt daarbij aangewakkerd met elke Initial Exchange Offering (IEO) die wordt gehouden op cryptocurrency exchange Binance.

De voormalig CEO van de bitcoin exchange Mt. Gox, gaat aan de slag bij een nieuw Japans blockchain-bedrijf. In de Foreign Correspondents Club in Japan vertelde Karpeles over zijn nieuwe positie als Chief Technology Officer (CTO) van Tristan Technologies Co. Op zijn nieuwe positie kan hij “vanaf 0 beginnen”, aldus Karpeles.

Een advocatenkantoor heeft namens 30 slachtoffers van cryptocurrency-gerelateerde misdrijven een aanklacht ingediend bij de Europese Unie. De slachtoffers eisen €10 miljard ($11,2 miljard) in restitutie.

Mediamagnaat John de Mol spande gisteren een kort geding aan tegen Facebook. Hij wil dat Facebook maatregelen neemt tegen nep-advertenties omtrent bitcoin (BTC) waar zijn naam en foto op staan.

Zo, je bent weer bij!

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.420,97 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.304,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.351,11 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.368,24 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.370,97 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...