Ivo Melchers Ivo Melchers
06/09/2023 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/09/2023 09:00

Crypto geheimen van Cristiano Ronaldo onthuld op de leugendetector

icon-nft
NFT nieuws
Crypto geheimen van Cristiano Ronaldo onthuld op de leugendetector

Foto: Shutterstock/ oday jamil moari

De Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo is sinds juni vorig jaar verbonden aan Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs. Met deze meerjarige deal willen Binance en Ronaldo voetbalfans naar de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) en Web3 brengen. Binance heeft tot dusver twee NFT-collecties uitgebracht in samenwerking met Ronaldo en nu is de voetbalgrootheid door Binance onderworpen aan een leugendetector.

Crypto als wapen tegen China – Trump’s verrassende nieuwe strategie
Crypto als wapen tegen China - Trump's verrassende nieuwe strategie

Bezit Ronaldo NFT’s?

Tijdens het verhoor werden er enorm veel vragen afgevuurd richting Ronaldo. De Portugees moest enkel met ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden waarna er via een leugendetector werd gekeken of het op waarheid was berust of niet.

Naast voetbal-gerelateerde vragen, zoals ‘’gaat Portugal het WK winnen?’’, werden er ook enkele vragen gesteld die betrekking hebben op de crypto-wereld. Specifiek werd er gevraagd of Ronaldo NFT’s in bezit heeft en of hij toekomstplannen heeft om meer NFT-collecties uit te brengen. Op beide vragen antwoordde hij ‘ja’ en volgens de leugendetector sprak hij bovendien in beide gevallen de waarheid.

Er werden verder geen details vrijgegeven over het NFT-bezit van Ronaldo en de toekomstige collecties.

Advertentie

Samenwerking met Bitcoin beurs Binance

In november vorig jaar lanceerde Ronaldo zijn allereerste NFT-collectie op de NFT-marktplaats van Binance. De collectie bevat zeven geanimeerde standbeelden met vier zeldzaamheidsniveau’s. Elk standbeeld beeldt Ronaldo af op een iconisch moment uit zijn leven, van carrière bepalende bicycle kicks tot zijn jeugd in Portugal.

Elk zeldzaamheidsniveau heeft zijn eigen set aan exclusieve voordelen, zoals een virtuele meet and greet, gesigneerde Ronaldo en Binance merchandise, whitelist toegang tot toekomstige NFT-collecties, CR7 mystery boxes van toekomstige NFT-collecties en toegang tot giveaways.

In juli van dit jaar werd de tweede collectie genaamd ‘Forever CR7: The GOAT’ uitgebracht. De collectie bestaat uit digitale verzamelobjecten dat zijn meest memorabele doelpunten uit zijn carrière vertegenwoordigen.

Ook deze NFT’s brengen exclusieve voordelen met zich mee. Deze variëren van gesigneerde merchandise tot een balletje trappen met de voetballegende zelf. Ook krijgen voetbalfans van over de hele wereld nu natuurlijk de kans om een stukje iconische sportgeschiedenis te bezitten in de vorm van Ronaldo’s meest gekoesterde goals.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending NFT nieuws

Bitcoin en memecoins schieten omhoog na moordaanslag op Donald Trump
Crypto als wapen tegen China – Trump’s verrassende nieuwe strategie
Advertentie