Roy van Krieken Roy van Krieken
19/09/2022 19:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/09/2022 19:04

PostNL NFT gemist? Zo kom je toch nog aan de NLCrypto Stamp

icon-nft
NFT nieuws

Aan het begin van deze maand ging PostNL van start met de eerste verkoopronde van hun nieuwe en unieke NFT-cryptopostzegels. Deze lancering was een gigantisch succes en binnen een paar uur waren alle tijdense de pre-sale beschikbare ‘NL crypto stamps’ over de toonbank gegaan. 

Door de grote vraag naar de cryptopostzegels van PostNL zijn er helaas ook een heleboel geïnteresseerden buiten de boot gevallen bij de voorverkoop. Gelukkig voor hen moet de mainsale nog beginnen! Zet 22 september  dus dikgedrukt in je agenda!

Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje
  • icon-nft
    NFT nieuws

NFT-cryptopostzegels vallen in de smaak

De NL crypto stamp van PostNL zorgt ervoor dat zowel crypto-investeerders als verzamelaars aan hun trekken kunnen komen. De cryptopostzegel is namelijk niet alleen een uniek verzamelitem, je kunt ze ook nog eens op de Polygon (MATIC) blockchain verhandelen.

In het buitenland zijn vergelijkbare NFT-cryptopostzegels gelanceerd en wat bleek? Zij die dergelijke cryptopostzegels hadden gekocht wisten in veel gevallen een gigantisch rendement te behalen. 

Het is niet gek, met de hype omtrent deze NFT, om te verwachten dat de NL crypto stamp ook een mooie koersstijging zal laten zien. 

Wil je meer weten over de NL crypto stamp, neem dan ook vooral een kijkje op de Blockchain Expo in Amsterdam op 20 en 21 september. Hier zal PostNL ook aanwezig zijn en zullen zij hun NL crypto stamp aan iedereen tentoonstellen.

Een nieuwe verkoopronde komt eraan

Op 22 september gaat de volgende, en tevens laatste,verkoopronde van deze allereerste NFT-cryptopostzegel van PostNL van start. Op dat moment zullen alle overgebleven cryptopostzegels worden verkocht. Gelukkig is de oplage bij deze ronde wel groter dan tijdens de voorverkoop. De kans om toch nog een NL crypto stamp te bemachtigen is dus nog zeker niet verkeken.

Zie jij het wel zitten om de eigenaar te worden van een unieke postzegel in NFT-vorm? Zorg dan dat je op 22 september klaarzit. De stormloop aan de kassa tijdens de voorverkoop heeft wel duidelijk gemaakt dat de vraag enorm is!

Voor meer informatie over de NL crypto stamp kun je hier terecht! Uiteraard kun je ook nog een samenvatting lezen van de enerverende Crypto Chase waarmee de meest pientere deelnemers een NFT crypto postzegel voor zichzelf konden reserveren

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie