Kevin Schijven Kevin Schijven
29/08/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/08/2023 07:00

XRP’s rechtszaak update & Nederlandse broker geeft iedereen gratis XRP

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
Precio de Ripple tambalea por un ataque fallido de $15.000 millones

Foto: Tobias Arhelger/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De koers van XRP, de populaire cryptomunt van Ripple, kreeg deze zomer een ongelofelijke boost. Dit volgde na een positieve uitspraak in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De rechter oordeelde namelijk dat XRP niet als een effect beschouwd wordt wanneer de munt op beurzen wordt verhandeld.

Om deze overwinning te vieren, heeft de Nederlandse broker Anycoin Direct een speciale promotie gelanceerd. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Anycoin Direct krijgen nu 25 XRP gratis.

XRP, Cardano en vele anderen zijn ‘zombies’ volgens Forbes
  • xrp-xrp-logo
    Ripple nieuws

De Ripple rechtszaak

De juridische strijd was jarenlang een struikelblok voor zowel Ripple als de bredere cryptomarkt. Volgens een bekende crypto-advocaat zorgde de rechtszaak het bedrijf en de cryptovaluta maar liefst drie jaar aan groei.

De uiteindelijke zege was dan ook een grote opluchting. Niet alleen is XRP niet als een effect verkocht op handelsplatformen, maar de uitspraak heeft ook enige legitimiteit aan de munt verleend. Dit heeft ertoe geleid dat XRP weer op verschillende handelsplatformen beschikbaar is.

De rechtszaak is echter nog niet voorbij. Er zijn nog onbeantwoorde vragen over de verkoop van XRP op institutionele markten. Ook heeft de SEC recent groen licht gekregen om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak. Volgens David Schwartz, de bekende CTO van Ripple, kan de XRP-rechtszaak daarom nog een lang staartje krijgen.

Advertentie

Gratis XRP via Anycoin Direct

Desondanks blijft de uitspraak een grote overwinning voor het crypto-bedrijf en natuurlijk voor XRP houders. Daarom biedt AnyCoin Direct nu een unieke gelegenheid. Iedereen die zich aanmeldt bij deze Nederlandse broker, ontvangt nu 25 XRP ter waarde van zo’n 13 euro.

Het is een uitstekende manier om de cryptowereld te verkennen en te profiteren van Ripple’s recente juridische overwinning. Dus mis deze kans niet en meld je hier aan bij AnyCoin Direct om gratis 25 XRP te ontvangen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie