Australische exchange: Bitcoin verhandelen moet zo simpel zijn als een pizza bestellen

De Australische Bitcoin exchange startup Nauticus beweert dat het verhandelen van cryptocurrencies net zo makkelijk zou moeten zijn als het bestellen van een pizza.

Een regionaal financieel artikel van Stockhead verklaart van de in Melbourne gevestigde exchange ambitieuze plannen heeft voor een ontluikend platform. De exchange haalde middels een ICO eerder $17 miljoen op.

Naast de Bitcoin exchange, welke naar eigen zeggen 300 cryptocurrencies en 16 fiat valuta binnen vijf jaar zal ondersteunen, is Nauticus van plan om een eCommerce- en betaalplatform te ontwikkelen. Ook liggen er plannen op tafel voor een “green blockchain mining center”. In 2022 beoogt het bedrijf eigen know-your-customer (KYC) procedures uit te voeren.

Advertentie

Dit is een optimistisch streven, ook voor een bedrijf dat $17 miljoen heeft weten te verwerven. Toch heeft Binance bijvoorbeeld van ICO tot ‘s werelds grootste exchange geschopt in minder dan een jaar tijd. De bij de AUSTRAC geregistreerde startup hoopt een gelijksoortige prestatie te leveren.

In sommige landen hebben investeerders al toegang tot vereenvoudigde cryptocurrency handelsplatformen. Amerikaanse investeerders hebben bijvoorbeeld al geruime tijd toegang tot gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatform Coinbase.

Eerder dit jaar realiseerde Square’s Cash App commissievrije Bticoin handel voor een groot aantal gebruikers. In het eerste kwartaal dat de App live was streek het bedrijf een omzet op van $200.000.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€14.688,50 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€14.434,00 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€14.456,50 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.459,20 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€14.508,90 Kopen
Laatste nieuws