Ivo Melchers Ivo Melchers
09/04/2024 09:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/04/2024 20:00

Cryptobeurs maakt crypto toegankelijker voor Nederlanders: klik en trade

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptobeurs maakt crypto toegankelijker voor Nederlanders: klik en trade

Foto: lupmotion/Shutterstock

De Amerikaanse crypto exchange Kraken, tevens operationeel in Nederland, heeft haar handelsdiensten tot een nieuw niveau getild. De internationale crypto-grootmacht heeft een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd ‘klik en trade’. Het handelsproces voor gebruikers van Kraken Pro is nu een stuk intuïtiever en minder gevoelig voor fouten dankzij de simpele maar effectieve upgrade.

Makkelijk en foutloos crypto traden

Kraken, gevestigd in San Francisco, kondigde op 28 maart de komst van de innovatieve trading feature aan. ‘’Slimmere, snellere beslissingen zijn nu slechts een rechtermuisklik verwijderd in Kraken Pro. Stroomlijn je handel met de nieuwe rechtermuisklik-handelsfunctionaliteit,’’ aldus de beurs.

Met de nieuwe functie kunnen handelaren direct vanuit de grafiek waarop ze hun analyse uitvoeren limiet-en stoporders plaatsen, met simpelweg een rechtermuisklik.

Normaal gesproken dient een handelaar, na het bepalen van een strategie, te navigeren naar een apart scherm of interface om een order te plaatsen.

Dankzij de nieuwe functie van Kraken Pro zijn gebruikers niet meer genoodzaakt de koersgrafiek te verlaten of telkens gedetailleerde informatie over hun order handmatig in te voeren.

Het stelt gebruikers in staat om op een meer natuurlijke en intuïtieve manier te handelen, wat de afstand tussen analyse en actie verkleint.Het stelt je immers in staat om snel en geïnformeerde beslissingen te nemen. Door het vereenvoudigen van het proces worden bovendien de kansen op fouten bij het invoeren van ordergegevens verminderd.Tot slot kan het handelaren veel tijd besparen.

Kraken is een oude rots binnen de crypto-wereld. Het vond namelijk al in 2011 het levenslicht en is daarmee een van ‘s werelds eerste crypto exchanges. Kraken Pro is een apart platform gericht op meer ervaren investeerders en handelaren, dat een verscheidenheid aan geavanceerde handelsopties en -tools biedt

Kraken actief in Nederland

Recentelijk heeft Kraken een vergunning verkregen van De Nederlandsche Bank (DNB). Het gaat hier om de zogenoemde Virtual Asset Service Provider (VASP)-licentie, waarmee het toestemming heeft gekregen al haar crypto-handelsdiensten uit te breiden naar de Nederlandse markt.

De nieuwe klik en trade functie is dus ook beschikbaar voor inwoners uit ons land. Meld je gratis aan en ontdek wat Kraken allemaal te bieden heeft.

Ga naar Kraken

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie