PremiumBitcoin analyse: BTC koers kan flink omhoog voordat correctie begint

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

In de vorige bitcoin analyse konden we lezen dat de analisten van Crypto Insiders eerst een flinke stijging verwachten voordat de koers hard gaat dalen.

Inmiddels hebben we deze stijging gedeeltelijk gehad. Bitcoin tikte vanochtend een piek van $17.400 aan na een stijging van bijna 2% in de afgelopen 24 uur.

Alhoewel de witte stippellijnen op de grafieken slechts indicatief zijn, en er dus vanaf geweken kan worden, zien we dat de BTC koers deze vooralsnog nauwkeurig volgt.

De analisten verwachten dat de koers verder zal stijging richting de rone zone, maar daar kunnen korte dalingen tussen zitten. Na het bereiken van de zone verwachten de analisten echter een harde daling.

De koers heeft dan de derde wave van een 12345 Elliott Wave patroon afgerond en begint aan een correctieve vierde wave. Hoe dit precies zal verlopen en hoe diep de koers dan zal dalen, zullen de analisten binnenkort in een nieuwe update delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande BTC analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren konden we in een nieuwe analyse van dogecoin (DOGE) lezen dat de analisten hun twijfels hebben over de DOGE koers. Zij vrezen dat de huidige stijging snel kan omslaan.

Ook deelden wij gisteren een recente analyse van ripple (XRP). De analisten waren het erover eens dat het er niet goed uitziet voor de XRP koers.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel