Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Educatie

Educatie

In deze categorie vind je bedrijven die zich richten op educatie op het gebied van cryptocurrency en blockchain-technologie. Op de bedrijfspagina’s van de bedrijven hieronder wordt een korte beschrijving weergegeven en verzamelen we handige links met meer informatie. Hebben we eerder over een bedrijf in deze categorie geschreven? Dan vind je ook daar een handig overzicht van op de bedrijfspagina’s hieronder. 

Navigeer direct naar:

CryptoTrain

Bij CryptoTrain leer je in een intensief traject wat hier allemaal bij komt kijken en word je opgeleid tot een heuse crypto-expert. Het traject bestaat uit een aantal fases waarbij je in een periode van een jaar van beginner tot expert wordt opgeleid. Belangrijk om te weten is dat CryptoTrain niet beweert geld te kunnen genereren met jouw geld. Je bent zelf degene die alles zal leren en aan de slag gaat om met cryptocurrency vermogen op te bouwen. 

Laatste nieuws

Jouw bedrijf hier?

Vertegenwoordig je een bedrijf dat educatie biedt op het gebied van cryptocurrency en blockchain-technologie en zou je graag zien dat je bedrijf in ons overzicht wordt opgenomen? Neem dan contact met ons op!