ProfitFarmers

ProfitFarmers is een erg uitgebreid platform met als doel het versimpelen van traden. Dit doen zij door verschillende tools ter beschikking te stellen voor klanten.

ProfitFarmers ProfitFarmers ProfitFarmers
profitfarmers_hero
Naar ProfitFarmers

Over

Het is geen geheim dat het overgrote gedeelte van de handelaren in de cryptocurrency markt niet echt geïnteresseerd is in de technologie achter cryptocurrencies maar wel in het maken van winst. Doordat cryptocurrencies soms erg in prijs kunnen fluctueren is dit ook helemaal geen gekke instelling. ProfitFarmers is bedoeld om klanten te helpen met het profiteren van de volatiliteit op de crypto markt. 

Het platform is geschikt voor elke soort trader. Een beginnende trader die weinig verstand heeft van de markt voor gevorderde traders die het traden naar een hoger niveau willen tillen door gebruik te maken van functionaliteiten zoals de uitgebreide trading terminal, breakeven stop-loss, en de gelaagde limit orders.

Navigeer snel naar …

Jouw co-pilot bij crypto trading

Maak gratis een account aan

Handelsplatform van ProfitFarmers

Kosten bij ProfitFarmers

Aanmelden en gebruik maken van ProfitFarmers is in principe gratis. Daarnaast zijn er geen verborgen commissies aanwezig. Wel is er de mogelijkheid om extra te betalen voor geavanceerde pakketten. Bij de betaalde pakketten krijg je volledig toegang tot alle functionaliteiten die het platform biedt. De prijzen van de betaalde pakketten worden voordeliger naarmate je een pakket kiest met een langere looptijd. Het maandelijkse pakket kost $399, per kwartaal betaal je $799, per jaar betaal je $2.999 en tot slot betaal je voor levenslange toegang $5.999.

profit_farmers_kosten

ProfitFarmers betaalmethoden

Kies je ervoor om een van de betaalde pakketten aan te schaffen, dan kun je op meerdere manieren betalen. Je hebt de mogelijkheid om met PayPal of met een creditcard te betalen. Nadat de betaling voltooid is krijg je direct toegang tot je persoonlijke dashboard. Dit proces is razendsnel en zo gepiept. Mocht de service geen 60% winrate halen dan garandeert ProfitFarmers een niet goed geld terug garantie.

profit_farmers_betaalmethoden

Wat kan je doen bij ProfitFarmers?

Er meerdere functionaliteiten die via ProfitFarmers te gebruiken zijn. De meest belangrijke functionaliteiten van het ProfitFarmers platform zijn de trading signals en het semi-automatisch plaatsen van trades. Onze ervaring met dit onderdeel van het platform is positief. Het plaatsen van een trade is erg makkelijk. Het is hier duidelijk dat het gemaakt is zodat je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan het maken van winst via het platform. Toch wordt je goed bij de trade betrokken zonder dat je deze niveaus zelf hoeft te bepalen. Dit is een van de vele functies waar je toegang toe hebt met de gratis versie van ProfitFarmers.

profit_farmers_wat_kun_je_doen

Copy trading software

Bij ProfitFarmers heb je ook toegang tot een speciale copy trading software. Hierbij kopieer je automatisch trades die het eigen artificial intelligence systeem van ProfitFarmers genereert. Je hebt hierbij ook nog de keuze kleine aanpassingen in te stellen bij de voorgestelde trades. Deze functie is dus ideaal voor de handelaar die zelf geen tijd heeft om uitgebreid onderzoek te doen voor elke trade. Let wel! Deze functie garandeert geen winsten. Lees je dus goed in en begrijp wat de risico’s zijn.

profit_farmers_copy_trade

Crypto signals ontvangen

De verschillende markt updates die beschikbaar worden gesteld via het persoonlijke dashboard zijn ook erg handig. Je kunt zelf instellen wat voor signalen je wilt ontvangen. Zo worden verschillende uitgebreide technische analyses met je gedeeld of verschillende nieuwsbericht om je altijd op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de markt. Zo hoef je niet constant overal zelf bovenop te zitten, en laat ProfitFarmers je het meteen weten als er iets belangrijks gebeurd. Op deze manier heb je altijd een streepje voor op de andere handelaren.

profit_farmers_signals

​​Je trades beschermen

De trade guardian functie beschermt je trades in het geval dat deze niet het verwachte plan volgen. Dit kan wel eens gebeuren. Het systeem van ProfitFarmers is robuust, maar het kan niet met volledige zekerheid de toekomst voorspellen. Met deze functie wordt dus automatisch je verlies beperkt wanneer er een onverwachte koersverandering zich voordoet. Deze functie is momenteel nog in ontwikkeling en is dus niet perfect.

profit_farmers_trades_beschermen

ProfitFarmers’s limieten en verificaties

Via de website van ProfitFarmers krijg je rechtsboven al direct de mogelijkheid om een account aan te maken voor op het platform. Hier hoef je enkel wat standaard gegevens in te vullen en de algemene voorwaarden en privacy policy te lezen. Hierna volgt een snelle e-mail verificatie en het account was aangemaakt en geverifieerd. 

Het voordeel van het platform is dat het erg makkelijk is om op te zetten. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en is ook erg simpel te gebruiken wanneer je geen verstand van cryptocurrencies hebt. Het nadeel is echter nog wel dat de signals niet volledig automatisch werken maar semi-automatisch. Dit wilt zeggen dat je nog wel zelf aanwezig moet zijn om op de knop te klikken. Hierdoor zou je mogelijk het perfecte instapmoment kunnen missen.

profit_farmers_limieten_verificaties

Is ProfitFarmers betrouwbaar?

Het beoordelingsplatform Trustpilot is vaak een goede indicatie over de betrouwbaarheid van een platform. Op Trustpilot heeft ProfitFarmers een goede beoordeling. Hier heeft het platform in totaal 4,2 sterren. Deze sterren komen voort uit 56 positieve of erg positieve beoordelingen en slechts twee gemiddelde en een slechte beoordeling. Er wordt ook actief gereageerd door ProfitFarmers op de beoordelingen, wat duidelijk laat zien dat ze deze feedback ook serieus nemen. Hierbij moet wel gezegd worden dat 56 beoordelingen niet heel veel is. Desalniettemin is het een goed teken.

Daarnaast heeft ProfitFarmers een transparante interface waarop alle behaalde resultaten te zien zijn. Hier kun je maandelijkse, kwartaals, en jaarlijkse rapporten bekijken. Al met al kunnen de stellen dat ProfitFarmers een betrouwbaar platform is. Dit is echter geen garantie. We hebben in de crypto sector gezien dat je nooit iets 100% zeker weet. Hou dit in je achterhoofd!

profit_farmers_betrouwbaar

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Gebruikers hebben de mogelijkheid om via hun persoonlijke dashboard een ticket te sturen. Het team van ProfitFarmers zal dagelijks deze tickets oppakken. De bereikbaarheid van ProfitFarmers is dus prima.

Telefoon

E-mail

Livechat