Educatie

In deze categorie vind je bedrijven die zich richten op educatie op het gebied van cryptocurrency en blockchain-technologie. Op de bedrijfspagina’s van de bedrijven hieronder wordt een korte beschrijving weergegeven en verzamelen we handige links met meer informatie. Hebben we eerder over een bedrijf in deze categorie geschreven? Dan vind je ook daar een handig overzicht van op de bedrijfspagina’s hieronder.

Madelon Vos

Al acht jaar is Madelon Vos actief in de wereld van cryptocurrencies en inmiddels deelt ze haar kennis online en offline als trader, YouTuber, BNR Cryptocast host én docent technische analyse verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Ondertussen heeft Madelon middels haar cursussen al meer dan 3000 mensen kennis laten maken met bitcoin, andere cryptocurrencies en de handel in deze digitale activa.

The Crypto Specialist

Michiel Ipenburg, The Crypto Specialist, zal voor bezoekers van Crypto Insiders geen vreemde zijn. Zo schrijft hij wekelijks een column, is hij een bekend gezicht in de Crypto Insiders community en levert hij een waardevolle bijdrage aan de members-omgeving. Michiel biedt ook maatwerk in de vorm van een cursus. Met zijn persoonlijke aanpak, realistische blik en rust draagt hij zorg voor een aanpak die past bij het investeringsplan van de klant.

de Bitcoin Consultant

John van Meer, beter bekend als de Bitcoin Consultant, is inmiddels een bekende naam in de Nederlandse crypto wereld. In 2017 begon John met cryptocurrencies als hobby, maar al snel hielp hij mensen om zich heen om zich ook aan cryptocurrency te wagen. Zodoende zette John uiteindelijk een bedrijf op om mensen te helpen investeren en traden en te voorzien van betrouwbare informatie in de soms ingewikkelde cryptocurrency wereld.

CryptoCanal

English

CryptoCanal offers you all the ins and outs of the cryptocurrency revolution and its technology. Led by Eléonore you dive into this new token economy to focus on the fundamentals.

Nederlands

CryptoCanal biedt alle ins and outs omtrent de cryptocurrency-revolutie en diens achterliggende technologie. Duik, onder leiding van Eléonore in deze nieuwe token-economie met de focus op de fundamentele aspecten.

CryptoTrain

Bij CryptoTrain leer je in een intensief traject wat hier allemaal bij komt kijken en word je opgeleid tot een heuse crypto-expert. Het traject bestaat uit een aantal fases waarbij je in een periode van een jaar van beginner tot expert wordt opgeleid. Belangrijk om te weten is dat CryptoTrain niet beweert geld te kunnen genereren met jouw geld. Je bent zelf degene die alles zal leren en aan de slag gaat om met cryptocurrency vermogen op te bouwen.