de Bitcoin Consultant

John van Meer, ook bekend als de Bitcoin Consultant, is een begrip in de Nederlandse crypto wereld. Hij is al jaren actief. John begon in 2017 met cryptocurrencies als hobby en al snel hielp hij vrienden en familie om in te stappen in de cryptocurrency wereld. Vanwege de vele vragen besloot hij een bedrijf op te richten om mensen te helpen leren investeren en traden en te voorzien van betrouwbare informatie.

De informatie waarin John voorziet maakt mensen op een simpele, begrijpelijk manier wegwijs in de soms ingewikkelde cryptocurrency wereld. Het behoedt ze ook voor fouten die veel geld kunnen kosten.

In de afgelopen jaren heeft hij duizenden mensen geholpen om verder te komen in de cryptocurrency wereld. Dat doet hij aan de hand van workshops, webinars, online video cursussen en video vlogs. Daarnaast is hij ook gastdocent bij de Hogeschool van Amsterdam om de studenten Business International uit te leggen wat bitcoin en blockchain zijn.

“De grootste beloning is dat de duizenden klanten heel tevreden zijn”, aldus John. Zijn workshops en online cursussen scoren gemiddeld 4,8 uit 5 sterren.

John heeft het traden geleerd met vallen en opstaan. “In het begin verloor ik zelf ook wel eens geld, maar door het vele oefenen is mijn ervaring enorm gegroeid en heb ik me het traden eigen gemaakt”. Nu helpt hij mensen verder in het traden om de meest gemaakte fouten te voorkomen, verlies te beperken en juist winst te maken. Regelmatig worden trades van 50 to 70% winst gemaakt, en dat zonder hefboom.

Artikelen van John

john_van_meer_bedrijfspagina_profiel

Cursussen van John

Investeren en traden voor beginners

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is en hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

Day traden, A tot Z

Handelen in cryptocurrencies én winst maken? Dat leer je door deze cursus technische analyse te volgen. Door een heldere uitleg maak je technische analyse en vakjargon eigen. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden laten van A tot Z zien hoe jij kunt leren traden! Het mooiste? Handelen is net als fietsen, je verleert het niet en je kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

Kennismaking technische analyse

In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. Hierbij worden bepaalde technische indicatoren en patronen behandeld die je vervolgens zelf kan gaan gebruiken in een eigen analyse.

Meer van John