Madelon Vos

Madelons inbox stroomt inmiddels dagelijks over met e-mails van crypto-enthousiastelingen die, waarschijnlijk net als jij, het volgende willen weten: “Hoe en waar begin ik?” en “Hoe leer ik winstgevend traden?” Zo’n acht jaar geleden stond zij voor hetzelfde dilemma. Sinds dat dilemma heeft Madelon zich fulltime in de materie kunnen verdiepen en heeft ze jaren geleden al van haar hobby haar werk kunnen maken. En ja, als we haar mogen geloven mag je haar midden in de nacht wakker maken voor een toffe grafiek! Zeven dagen per week deelt Madelon haar hobby en passie met anderen en helpt ze je op weg omdat ze volledig begrijpt hoe lastig het is als je niet weet waar te beginnen.

Madelon is al acht jaar fulltime actief in de wereld van cryptocurrencies. Zo deelt zij haar kennis zowel online als offline als YouTuber, trader, BNR Cryptocast host én docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam met veel passie!

Hierbij staat voorop dat ze samen met haar kijkers, cursisten, luisteraars, lezers en studenten, altijd streeft naar het beste resultaat. Zeven dagen per week maakt Madelon content over alles wat te maken heeft met cryptocurrencies, (macro-) economie en trading.

Madelon biedt inmiddels ook een online community waarin vragen kunnen worden gesteld, kennis kan worden gedeeld en successen kunnen worden gevierd. Een aantal keren per week maakt Madelon technische analyses aan de hand van de voorkeur van haar community en maandelijks verzorgt zij een Q&A-sessie waarin vragen live worden beantwoord.

Maak je eigen technische analyses, dan kunnen deze ook door experts in de community van Madelon worden beoordeeld. Join de MoneyTalks community en blijf middels je computer, laptop, tablet of smartphone altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

In samenwerking met Madelon mag Crypto Insiders al haar lezers 10% korting aanbieden op de community van Madelon met de kortingscode: CRYPTOINSIDERS. Deze kortingscode is alleen gelding op de eerste maand en in het geval je direct een abonnement afneemt van een half jaar of een jaar.

Klinkt bovenstaande interessant? Nieuwe leden kunnen de dienst gratis uitproberen!

Artikelen van Madelon

madelon_bedrijfspagina
fd_logo

“Misss Bitcoin is een duizendpoot”

BNR_nieuwsradio_logo

“Madelon Vos navigeert je dagelijks door het cryptonieuws”

telegraaf_logo

“Ze is inspirerend en kan erg goed uitleggen”

Gratis cursussen

Leer alles over Bitcoin en crypto

Leer veilig starten in bitcoin en crypto’s, hoe bitcoin, crypto en blockchain werken, hoe je crypto’s veilig kan opslaan en nog veel meer. Probeer nu deze gratis cursus!

Leer handelen in crypto’s

Leer handelen in crypto’s, hoe geld te verdienen met traden, in te spelen op marktbewegingen en nog veel meer. Volg nu gratis deze cursus!

Meer van Madelon

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.