The Crypto Specialist

Komt het non-stop volgen van de bitcoin koers op je telefoon je bekend voor? Wat maakt dat je dit steeds checkt en waarom doet de markt steeds wat je niet verwacht? In de crypto cursus van Michiel leer je waarom dit gebeurt en hoe je dit kan veranderen. De situatie is bij iedereen anders; denk aan het moment van instappen, hoeveel risico je wilt nemen en andere variabelen. Daarom is en blijft een goede cursus maatwerk. Vanuit die gedachte werkt Michiel op persoonlijke basis om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw situatie. Rust creëren en werken vanuit een goed plan zijn de kernpunten die voorop staan in de cursus.

Als je begrijpt waarom de markt iets doet en vooruit kijkt, regeer je. Uiteraard zijn de psychologische aspecten en hoe daadwerkelijk een plan te maken onderdeel van de cursus. Technische analyse wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd en zo wordt een totaalbeeld van de markt gegeven zodat je met vertrouwen aan de slag kan.

De mensen die Michiel al jaren volgen in het crypto-avontuur zijn bekend met zijn persoonlijke aanpak, realistische blik en rust. Elke week tikt hij de blaren op de vingers om de Crypto Insiders community op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is hij dagelijks te zien in de koersvideo’s voor de Crypto Insiders members.

Artikelen van Michiel

michiel_the_crypto_specialist

Alle niveaus zijn welkom!

De begeleiding die Michiel biedt is geschikt voor een breed publiek. Zowel beginners als gevorderden zullen na het volgen van deze uitgebreide cursus direct aan de slag kunnen en met veel meer vertrouwen de bull market van 2021 tegemoet gaan. Zo krijg je:

  • 16 video’s met alle benodigde informatie om succesvol te gaan handelen
  • 1 uur privé consultancy met Michiel waarin je vragen kan stellen
  • 3 ‘live’ trading sessies op YouTube
  • Een gesprek na 2 maanden om je resultaten te bespreken

Inhoud van de cursus

In de cursus van Michiel wordt per video, stap voor stap, aangegeven wat te doen. Praktische zaken als het plaatsen van orders, hoe een (strategisch) plan te maken, zaken omtrent technische analyse en veel meer komen aan bod. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om tijdens een-op-een-sessies met Michiel vragen te stellen voor een vliegende start in de markt. Uiteindelijk is praktijkervaring een cruciaal onderdeel en daarom is het voor cursisten ook mogelijk om live trading-sessies bij te wonen om zo te ervaren hoe het handelen in cryptocurrencies in z’n werk gaat. Het idee is dat iemand na het volgen van deze cursus klaargestoomd is om met vertrouwen de markt te betreden!

Meer van Michiel