Redactie Redactie
15/03/2024 17:31 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/03/2024 10:06

BitMart viert zes jaar aan innovatie en succes in de cryptosector.

icon-featured
Featured

 

BitMart, een toonaangevende wereldwijde cryptocurrency exchange, is verheugd om zijn 6-jarig jubileum te vieren. Sinds de oprichting in 2018 is BitMart een pionier op het gebied van innovatie geweest, met een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor de handel in digitale activa.

In slechts zes jaar tijd is BitMart uitgegroeid tot een prominente speler in het cryptocurrency-landschap, waar het vertrouwen en erkenning heeft verdiend. De exchange heeft belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de uitbreiding van zijn handelsaanbod, verhoogde beveiligingsmaatregelen en het kweken van een levendige gemeenschap van handelaren en investeerders.

Sheldon Xia, CEO van BitMart, uitte zijn enthousiasme en zei: “We zijn verheugd deze belangrijke mijlpaal in onze reis te bereiken. In de afgelopen zes jaar is BitMart mee geëvolueerd met de dynamische crypto-industrie. We zijn toegewijd om onze gebruikers een naadloze handelservaring te bieden, met innovatieve functies en topbeveiliging.

In slechts zes jaar tijd heeft BitMart een opmerkelijke evolutie doorgemaakt, en beschikt nu over een indrukwekkend aanbod van meer dan 1.700 spot handelsparen, meer dan 150 futures handelsparen en innovatieve functies zoals futures, copy trading, verdien producten, en zelfs een NFT-marktplaats. De uitbreiding van het BMX (BitMart Token) ecosysteem is even indrukwekkend, waarbij het zich positioneert als een cruciale toegangspoort tot het rijk van Web3. Terwijl BitMart zijn aanbod blijft diversifiëren en zijn ecosysteem versterkt, is zijn reis van een bescheiden beurs naar een veelzijdig platform aan de voorhoede van de crypto-industrie buitengewoon opmerkelijk.

BitMart schrijft zijn succes toe aan een standvastige toewijding aan klanttevredenheid, een sterke nadruk op beveiliging en de voortdurende introductie van nieuwe functies, noteringen en diensten. De beurs beschikt over meer dan 1.700 handelsparen en heeft in de loop der jaren miljoenen gebruikers wereldwijd vergaard.

Vier het 6-jarig jubileum van BitMart mee met opwindende promoties en evenementen:

Dit jaar worden gebruikers uitgenodigd om mee te doen terwijl BitMart de ongelooflijke mijlpalen benadrukt die BitMart en BMX in de afgelopen 6 jaar hebben bereikt. Met een totale beloningspool van maximaal 500.000 USDT kunnen gebruikers BitMart’s producten verkennen door middel van opwindende taken en uitdagingen. Als extra bonus creëert BitMart twee limited edition NFT’s, elk met tokens van verschillende waarde, voor een speciale loterij.

De hoogtepunten van de 6e verjaardagspromotie zijn onder andere:

Geluksloterij en limited edition NFT (meerdere manieren om deel te nemen):

  1. Voltooi een quiz en maak kans om een limited edition NFT met crypto-beloningen te ontgrendelen.
  2. Nodig vrienden uit om zich te registreren en te storten voor deelnames.
  3. Handel op de spot of futures markt en verdien een deelname.

Koop crypto met 30% korting op kosten via Simplex

  1. Geniet van 30% korting op transactiekosten bij het kopen van cryptocurrencies via Simplex.

VIP Giveaway en blij verdienen:

  1. Tot 13% APY op BTC, ETH en stablecoins tijdens de verjaardagsviering.
  2. Speciale giveaway verrassingen voor BitMart VIP’s.

5.000 USDT VIP Giveaway:

  1. VIP-gebruikers kunnen hun unieke cryptocadeau claimen via e-mail.

Handel met API en win groots:

  1. Neem deel aan de 35.000 USDT prijzen extravaganza, met 30.000 USDT voor het grijpen.

En meer…

Om de festiviteiten voort te zetten, zal BitMart zijn 6-jarig jubileum vieren met een speciaal evenement ter plaatse, getiteld “Gelukkige 6e Verjaardag voor BitMart.” Dit evenement biedt aanwezigen de kans om waardevolle inzichten te verkrijgen van de leiders van prominente Web3-projecten en zal unieke en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden bieden voor alle aanwezigen. Naast het evenement ter plaatse, is BitMart van plan om op 15 maart 2024 een online ‘Ask-Me-Anything’ (AMA) evenement te houden op het X-platform, getiteld “BitMart’s 6e Verjaardagsviering: Reis naar de Stierenloop,” om met zijn bredere gemeenschap te vieren. Deelnemers aan de AMA kunnen speciale airdrops en levendige discussies met vooraanstaande sprekers verwachten.

Jessica Yang, mede-oprichter en COO van BitMart, sprak haar dank uit aan loyale gebruikers en zei: “We zijn onze trouwe gebruikers enorm dankbaar voor hun niet-aflatende steun die ons door deze opmerkelijke reis heeft gestuwd. Nu we deze belangrijke mijlpaal vieren, zijn we gesterkt door de vooruitzichten voor BitMart en willen we graag doorgaan met onze toewijding aan innovatie en groei.”

Handelaren en crypto-enthousiastelingen worden van harte uitgenodigd om BitMart te vergezellen bij de viering van zijn 6e verjaardag. Om meer te weten te komen over BitMart’s 6e Verjaardag, bezoek de landingspagina van BitMart’s 6e Verjaardag.

Doe mee en win

 

 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie